A péncsináló lefogyott

Címkék: the sitter

2011.11.07. 14:30

http://premierfilmek.freeblog.huhttp://premierfilmek.blog.hu/media/image/201111/needasitter.jpgJonah Hill nevét mindenképpen érdemes megjegyezni: a menő kamaszvígjátékok után leforgatott egy vad komédiát, amelynek – legfőbb ideje volt – ő az abszolút főszereplője: A bébisintér-t (The Sitter, hazai bemutató: 2012 nyara). Közben forgatja azt az akcióvígjátékot, amelynek írója és producere is, saját komédiasorozata van a tévében, és mindennek a tetejébe, szokásos műfaján is nagy sikerrel merészkedett túl: Brad Pitt oldalán játszik a Pénzcsináló (Moneyball, hazai bemutató: december 8.) című filmben, amelyet a legjobb film és legjobb színész kategóriájában is az Oscar-díj egyik nagy esélyesének neveznek.
Akad azonban egy kis bökkenő: senki nem ismeri fel. A túlsúlyos színész ugyanis éppen híressé válása után meghökkentően lefogyott: a legszerényebb számítások szerint is minimum húsz kilót dobott le legfeljebb egy hónap alatt – így az összes mostani filmjében még kerekdeden, a bemutatókhoz tartozó promóciós megjelenéseken viszont jóval soványabban jelenik meg.
– Nem film kedvéért csináltam – nyilatkozta Hill. – A pályám szempontjából lehet, hogy nem is hasznos ez a fogyás, már épp kezdtek megszokni mint vicces dagit. Mégcsak jó fogyási tippeket sem tudok adni, hiszen egyszerűen csak elkezdtem egészségesen enni  és meglepően sokat mozogni. És hirtelen ez lett belőlem, amit most látnak. Ha azt akarnám, hogy a filmrajongók megismerjenek az utcán, kénytelen volnék kispárnát dugni az ingem alá. via InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr114842688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása