Hírek röviden 11.05.

2011.11.05. 19:43

- Jelenleg Liam Hemsworth, Aaron Paul, James Badge Dale és D.J. Cotrona vannak versenyben John McClane fogadott fiának szerepére az A Good Day to Die Hardban, melynek forgatása  Magyarországon fog zajlani várhatóan valamikor januártól.

- J.J. Abramsék Benicio Del Torónak ajánlották fel a Star Trek 2 fő gonoszának szerepét, de azt még nem tudni, pontosan milyen is lesz a karakter, illetve, hogy a színész elfogadja-e az ajánlatot.

- A Mirror, Mirror (Tükröm, tükröm) címet kapta a Tarsem Singh rendezésében készülő Hófehérke.

- Ridley Scott megerősítette, hogy elkészíti a Szárnyas fejvadász folytatását, és jelenleg épp a megfelelő forgatókönyvírót keresi, aki segít neki megalkotni a történetet.

- A Maya Entertainment fogja forgalmazni Amerikában az It's a Disaster című vígjátékot, melynek főszerepit Julia Stiles, David Cross és America Ferrara alakítják. A film négy párról szól, akik egy házban rekednek, miközben közelít a világvége.

- Elijah Wood lesz a Franck Khalfoun rendezésében készülő Maniac remake főszereplője, mely egy sorozatgyilkosról szól, aki New Yorkban vadászik fiatal nőkre.

- A Dimension Films szerezte meg a Michelle Monaghan és Michael Keaton főszereplésével készülő Penthouse North című thriller forgalmazási jogait. A történet egy szadista férfiről szól, aki megpróbál megszerezni néhány lopott gyémántot egy nő házából.

- Michael Fassbender és Rupert Waytt lehetnek a Londongrad főszereplői, mely egy KGB ügynök igaz történetét meséli el, akit 2006-ban megmérgeztek.

- Jamie Chung, Scout Taylor-Compton és Christian Serratos lesznek a 7500 főszereplői, melynek története egy repülőn játszódik, amelyen gonosz erők munkálkodnak. Premier 2012. augusztus 31-én.

- Miley Cyrus csatlakozott a Hotel Transylvania szinkronstábjához, és ő fogja megszólaltatni Mavist, Drakula (Adam Sandler) tinédzser lányát.

- Leonardo Di Caprio és Sean Penn lehetnek az Alejandro Gonzalez Inarritu rendezésében készülő The Revenant című dráma főszereplői, mely egy olyan férfiról szól, aki elhatározza, hogy bosszút áll azon a két emberen, akik kirabolták és megverték.

- Russell Crowe lesz a Winter's Tale című reinkarnációs dráma főszereplője, Tom Hiddlestone-nal és Benjamin Walkerrel pedig még zajlanak a tárgyalások egy-egy szerepre.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754842690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása