Hírek röviden 10.29.

2011.10.29. 16:46

- Egy kaszkadőr elhunyt, egy másik pedig súlyosan megsebesült az Expendables 2 bulgáriai forgatásán.

- Arnold Schwarzenegger szerződött le a Black Sands főszerepére, melyet Skip Woods (Kardhal) forgatókönyvéből Scott Waugh és Mike McCoy fognak rendezni. A történet egy magányos fickóról szól, aki egyszemélyes bosszúhadjáratot indít egy korrupt fegyverkereskedő és magánhadserege ellen. A film forgatása 2012. április 1-jén kezdődik. Schwarzi jelenleg az Expendables 2-n dolgozik, utána pedig a The Last Stand következik, és csak azután vág bele a Black Sandsbe.

- A Relativity Media és a Sky Land Team közösen fogják forgalmazni a Másnaposok írópárosa, Jon Lucas és Scott Moore 21 and Over című vígjátékát.

- A 20th Century Fox szerezte meg Sean O'Keefe Riders of the Storm című forgatókönyvét, mely egy csapat tolvajról szól, akik a különböző időjárási viszonyokat a saját javukra fordítják, és ezek segítségével szereznek előnyt maguknak.

- Az Exclusive Media Group fogja forgalmazni a Dax Shepard, Kristen Bell és Bradley Cooper főszereplésével készülő Outrun című vígjátékot, mely egy volt bűnözősofőrről szól, akit régi bandájának tagjai üldözőbe vesznek.

- Joel Kinnaman fogja alakítani Lancelotot a David Dobkin rendezésében készülő Arthur & Lancelotban, de Artúr király megformálására még keresik a tökéletes színészt.

- Kirsten Dunst, Orlando Bloom, Clive Owen és Anil Kapoor lesznek a Cities című thriller főszereplői, melynek története Londonon, New Yorkon és Dubaion is átível.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr624842337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása