Hírek röviden 10.28.

2011.10.28. 11:36

- Michael Shannon egy interjúban megerősítette, hogy valóban meg fog küzdeni a Man of Steelben Russell Crowe-val.

- Mivel Will Smith 50 millió dollárt kér A függetlenség napja 2. és 3. részéért, könnyen elképzelhető, hogy nélküle fognak elkészülni a folytatásfilmek.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy a Vasember 3 forgatása Észak-Karolinában fog zajlani, méghozzá az EUE/Screen Gems stúdióban.

- Seth Grahame-Smith és David Katzenberg megkapták Tim Burton áldását, hogy elkezdhessenek dolgozni a Beetlejuice 2 forgatókönyvén, de csak akkor lesz valami a filmből, ha Michael Keaton visszatér a főszerepben.

- Egyes amerikai mozikban levetítik a Paranormal Activity 3 részét kronológiai sorrendben, vagyis elsőként a harmadikat, utána az elsőt, végül pedig a másodikat.

- Craig Gillespie visszamondta a Büszkeség és balítélet meg a zombik rendezői posztját, és bár békében váltak el egymástól a stúdióval, a szakítás hátterében a szereplőválogatással kapcsolatos kérdések állnak.

- Kristen Wiig csatlakozott Sean Penn és Robert De Niro mellé a The Comedian című vígjáték stábjához, mely egy idősödő komikusról szól, aki megpróbálja újra beindítani a karrierjét.

- Reese Witherspoon és Jason Segel lehetnek a Nick Stoller rendezésében készülő Sex Tape című vígjáték főszereplői, mely egy házaspárról szól, akik eltűnt szexvideójukat igyekeznek megtalálni.

- Gerard Butler, Sam Worthington és Matthew McConaughey szerződtek le a Thunder Run című 3D-s háborús thriller főszerepeire, mely 2003-ban fog játszódni, amikor az amerikai katonák bevonultak Bagdadba.

- A Warner Bros. fogja forgalmazni a Channing Tatum főszereplésével készülő Magic Mike című filmet.

- Szintén a Warnerrel kapcsolatos hír, hogy ők szerezték meg Mary Alexandra Stiefvater The Scorpio Race című regényének megfilmesítési jogait, melyben producerként Seth Grahame-Smith és David Katzenberg is részt vesz. A történet misztikus húsevő lovakról szól, akiknek évről évre versenyt rendeznek egy kis szigeten, melyen összecsap egy fiatal lovas és egy lány, aki a tornák történelmében az első női versenyző.

- Sylvester Stallone lesz a The Tomb című film főszereplője, mely Ray Breslinről, egy híres börtöntervezőről szól, akit valaki rács mögé juttat, és ki kell jutnia egy olyan börtönből, amit ő maga tervezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr174842346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása