Hírek röviden 10.27.

2011.10.27. 11:31

A hét bemutatói: 2011. október 24. - 2011. október 30.

  1. Lopott idő (In Time)
  2. Kémkölykök 4D: A világ minden ideje (Spy Kids: All the Time in the World)
  3. A Guardista (The Guard)
  4. A dolog (The Thing)
  5. Melankólia (Melancholia)

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/13630783_b65e96853ae975ebb1eae08487e3affe_xl.jpg

- A Farrelly testvérek Sean Anderst és John Morrist kérték fel a Dumb és Dumber 2 forgatókönyvének megírására. Jim Carrey és Jeff Daniels visszatérnek a két őrült főhős szerepében.

- Brad Bird elmondta, hogy jó eséllyel elkészül majd A hihetetlen család 2. része, de semmit nem akar elsietni.

- Steven Spielberg egy interjúban elmondta, hogy a Jurassic Park 4 története már készen áll, illetve George Lucas is dolgozik már az Indiana Jones 5 sztoriján.

- Eddie Murphy elmondta, hogy nem lesz Beverly Hills-i zsaru 4, helyette tévésorozat formájában folytatódhatna a történet, de már Axel Foley fiával a főszerepben.

- Az Exclusive Media Group fogja forgalmazni a Jason Bateman, Hope Davis és Frank Grillo főszereplésével készülő Disconnect című filmet, mely néhány ember internetes kapcsolatait mutatja be.

- John Stockwell fogja rendezni a Code Name Geronimo című filmet, mely azt a tengerészgyalogos akciót mutatja be, mely Osama Bin Ladan megöléséhez vezetett.

- Kerry Washington csatlakozott a Django Unchained stábjához, és a címszereplő, Jamie Foxx felszabadított rabszolga feleségét, Broomhildát fogja alakítani.

- Dylan McDermott csatlakozott a Dog Fight stábjához, és egy kampánymenedzsert fog alakítani.

- Josh Holloway, Chris Brown, Laz Alnso, Josh Peck és Caity Lotz lesznek a Planet B Boy című táncos dráma főszereplői, melyet Benson Lee fog rendezni saját dokumentumfilmje alapján. A történet egy B-boy nevű tánccsapatról szól, akik az évenként megrendezésre kerül bajnokságra készülnek, amelyen meg kell mérkőzniük többek között a francia és az orosz csapattal is.

- Kate Beckinsale, Hayley Atwell vagy Diane Kruger lesz a Horrisons egyik női főszereplője.

- Paul Walker lesz a District B13 remake főszereplője, melyet Luc Besson és Robert Mark Kamen közös erővel hoz össze.

- A Lionsgate szerezte meg Mark Heyman XOXO című forgatókönyvét, mely egy végrehajtóról szól, aki a Facebookon kapcsolatba kerül egy nővel, annak ellenére, hogy nemrégiben jegyezte el menyasszonyát, és hamarosan kiderül, hogy ez a kapcsolat halálos következményekkel is járhat. A film producere Darren Aronofsky lesz.

- Anne Hathaway lesz a Puzzler című film főszereplője és egyben producere is.

- Nem Star Trek 2 lesz a készülő folytatásfilm címe, ugyanis a hatodik Star Trek film óta nem volt számozás, és J.J. Abrams sem szeretné ezt.

- Martin Scorsese rendezheti a The Snowman című thrillert, mely egy olyan emberrablóról szól, aki minden évben elfog egy nőt, amikor lehullik az első hó.

- Oliver Stone fogja rendezni az HBO számára a The Power Brokert, mely Robert Caro azonos című, igaz történeten alapuló regényének adaptációja lesz. A film Robert Moses életét fogja bemutatni, aki részt vett a New York-i várostervezésben és az infrastruktúra kialakításában is.

- Az ABC felajánlott egy szerepet Terrence Howardnak a Crew Six című tévéfilmben, melyhez már korábban leszerződött Laurence Fishburne, Bradley Whitford és Anika Noni Rose. A film forgatása a jövő hónapban kezdődik Atlantában, A mentalista egyik alkotója, Darnell Martin rendezésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr734842753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása