Hírek röviden 10.22.

2011.10.22. 12:54

- Joseph Gordon-Levitt szeretne szerepet vállalni a Quentin Tarantino rendezésében készülő Django Unchainedben, ám ahhoz, hogy ez összejöjjön, egy kicsit át kell alakítania meglehetősen zsúfolt beosztását a többi filmjénél. Szintén vele kapcsolatos hír, hogy Premium Rush című filmjét, melyben egy biciklis futárt alakít, akihez egy veszélyes csomag kerül, 2012. január 13. helyett csak augusztus 24-én mutatják be.

- A Warner úgy döntött, elkészítik Stephen King Végítélet (The Stand) című apokaliptikus thriller regényének filmváltozatát, és a rendezői posztra már le is szerződtették Ben Afflecket.

- A Universal mindenáron szeretne lecsapni a War Heroes című képregény megfilmesítési jogaira, melyeket eddig 2008-tól a Columbia birtokolt, ám mivel azóta sem kezdtek vele semmit, így elvesztették a jogokat. A történet egy csapat katonáról szól, akiket az amerikai hadsereg szupererővel ruház fel, hogy így vegyék fel a harcot az ellenséggel a csatamezőn. A forgatókönyvet Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer fogják írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr314842378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása