Hírek röviden 10.21.

2011.10.21. 11:03

- Kristen Stewart a hét elején könnyebben megsérült a Snow White and the Hunstman forgatásán, így pár napra leálltak a munkálatok, és várhatóan most a hétvégén folytatódnak majd.

- A Universal felkérte John Orloffot a Battlestar Galactica remake forgatókönyvének megírására, melyet Bryan Singer fog rendezni.

- David Fincher és a Sony összekülönböztek A tetovált lány kapcsán, ugyanis a rendező azt szeretné, ha az ő 3 órás változata kerülne a mozikba, a stúdió viszont az általuk megvágott 140 perces anyagot szeretné bemutatni. Fincher jelezte, hogy amennyiben a stúdió nem mond igent a kérésére, ő bizony nem fogja megrendezni a folytatásokat.

- Seamus McGarvey, a Bosszúállók operatőre elmondta, hogy egyes jelenetek felvételéhez iPhone-t használt, és már a nemrég kijött előzetesben is láthattunk ilyen képkockákat.

- Matthew Vaughn az X-Men: Az elsők után újabb képregényekből tervez filmet készíteni. Ezúttal a The Secret Service-t és a Superiort nézte ki magának.

- Az ABC tévésorozatot tervez A megtorlóból, melyben a főszereplő, Frank Castle egy fiatal nyomozó lesz a New York-i rendőrségnél, akiből aztán a Megtorló válik.

- A Sony Pictures megszerezte az Assasins Creed című videojáték megfilmesítési jogait.

- Andy és Lana Wachowski Juipter Ascending címmel tervez sci-fit készíteni, melynek történetéről egyelőre még semmit nem árultak el. A forgatás legkorábban jövő tavasszal kezdődik.

- Catherine Zeta-Jones csatlakozott a Broken City című politikai thriller stábjához, és Russell Crowe karakterének feleségét fogja alakítani.

- Az MGM fogja forgalmazni a Southpaw című filmet, melyben Eminem egy bokszolót alakít, akinek élete romokban hever, ám mégis megkezdi felkészülését egy címmérkőzésre.

- Carey Mulligan leszerződött a Coen testvérek rendezésében készülő Inside Llewyn Davis, valamint Spike Jonze egyelőre cím nélküli filmjének stábjához.

- Scott Elrod csatlakozott a Home Run stábjához, és egy profi baseballjátékost fog alakítani, aki gyógyszerfüggőségben szenved.

- Ben Stiller fogja rendezni a The Mountain című filmet, mely az 1900-as évek elején játszódik, és egy fiatal nőről szól, akinek élete teljesen megváltozik, miután egy rejtélyes tárgyra bukkan.

- Miután Matt Damon, George Clooney és Johnny Depp is visszautasított a The Man from U.N.C.L.E. főszerepét, most Bradley Cooper szerződött le Steven Soderbergh kémfilmjéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr644842780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása