Hírek röviden 10.19.

2011.10.19. 14:39

- Mickey Rourke nem fog feltűnni az Expendables 2-ben, ugyanis a film forgatása ütközik a Seven Psychopatsével, és a színész az utóbbit választotta.

- James Cameron elmondta, hogy egyszerre dolgozik az Avatar 2. és 3. részének forgatókönyvén, és új bolygókat is megismerhetünk majd a filmekben, illetve a történet is sokkal hangsúlyosabb szerepet fog kapni, mint az első részben.

- Hamarosan New Yorkba költözik a The Dark Knight Rises stábja, és elképzelhető, hogy Christopher Nolanék a Wall Streeten zajló demonstráció közepette is fognak forgatni.

- Kevin Feige, a Marvel vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a Bosszúállók 2. része teljesen más lesz, mint az első, és valószínűleg a szuperhősök is cserélődni fognak. Az biztos, hogy a Vasember 3 szorosan kapcsolódni fog a Bosszúállók 2-höz.

- Troy Garity csatlakozott a The Gangster Squad stábjához, és egy félszemű gengsztert fog alakítani.

- Gondban van Richard Kuklinski igaz történeten alapuló sorozatgyilkosos filmje, a The Iceman, ugyanis James Franco egyéb elfoglaltságai miatt kénytelen volt kilépni a stábból.

- Meglehetősen érdekesen alakul a Nyomorultak stábja, ugyanis Russel Crowe és Hugh Jackman után most Anne Hathaway szerződött le a filmhez.

- Shannon Elizabeth, Alessandra Torressani, Ed O'Ross, Annabella Sciorra és George Finn lesznek a The Green Story című film főszereplői, mely egy görög bevándorlóról szól, aki később környezetbarát vállalatot alapított.

- Nicolas Cage lesz a Brian Goodman rendezésében készülő Black Butterfly című thriller főszereplője, és egy írót fog alakítani, aki összebarátkozik egy rejtélyes idegennel, ám ez végzetes következményekkel jár.

- Charlize Theron lesz a Zwart Water című horror egyik főszereplője, mely egy fiatal lányról szól, aki rájön, hogy új barátjának családja egy szörnyű titkot rejteget.

- A Warner Bros. elkészíti az Ágyúgolyó futam remake-jét, és már meg is kezdték a tárgyalásokat a rendezői posztra Shawn Levyjal, illetve Guy Ritchie-vel.

- A Solipsist Films szerezte meg az In the Dust című képregény megfilmesítési jogait, melynek története a '30-as években játszódik, amikor is egy szövetségi ügynök családok rejtélyes eltűnésének ügyében nyomoz. Hamarosan rájön, hogy vámpírok az elkövetők, akik a hatalmas homokviharokat használják ki a családok elfogására.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr824842793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása