Hírek röviden 10.14.

2011.10.14. 12:50

- Érdekes információ látott napvilágot a Die Hard 5-tel kapcsolatban, melyről tegnap derült ki, hogy az A Good Day to Die Hard címet kapta. A hír szerint John McClane-nek lesz egy fogadott fia a filmben, akinek szerepére Aaron Paul, Ben Foster, Paul Dano és Milo Ventimiglia az esélyesek.

- A Legendary Pictures 2013. július 12-ről május 10-re hozta előre a Guillermo del Toro rendezésében készülő Pacific Rim bemutatási dátumát.

- A Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy Patty Jenkins fogja rendezni a Thor 2-t, Chris Hemsworth, Natalie Portman és Tom Hiddlestone pedig visszatérnek a főszerepekben. Ezzel kapcsolatos hír, hogy a film tervezett 2013. július 26-i premierjét november 15-re csúsztatták és a helyét a Phineas and Ferb kapta meg. A Lone Ranger bemutatója pedig 2013. május 31-én várható.

- A Weinstein is variált kicsit a dátumokkal: a My Week with Marilyn november 4-ről tolódik 23-ra, amikor eredetileg a Piranha 3DD-t tervezte bemutatni a stúdió, de ezt a premiert átrakták 2012-re. A The Amityville Horror: The Lost Tapes eredetileg 2012. január 27-én került volna mozikba, de ez is csúszni fog egy későbbi időpontra.

- A Treme című sorozatból ismert Rob Brown csatlakozott a The Dark Knight Rises stábjához.

- Gerard Butler szerződött le a Hunter Killer főszerepére, de Sam Worthingtonnal is zajlanak tárgyalások egy másik szerepre. A film egy tengeralattjáró kapitányáról szól, aki megpróbálja megmenteni az orosz elnököt.

- Robert Downey Jr. lesz a The Accidental Genius főszereplője és egy olyan férfit fog alakítani, aki kómába esik és mikor felébred, sokkal nagyobb intelligenciája lesz, mint annak előtte. Látomásai lesznek egy furcsa jelről, melyet rajta kívül csak még egy hozzá hasonló férfi lát és így ketten együtt próbálják megoldani a rejtélyt, amely lehetséges, hogy az egész világ sorsára hatással van.

- Dan Trachtenberg fogja rendezni a The Crime of the Century című rablásos sci-fit.

- Oscar Isacc szerződött le a Coen testvérek rendezésében készülő Inside Llewyn Davis stábjához és a főszereplőt, Dave van Ronk zenészt fogja alakítani.

- A Paramount szerezte meg Morgan Jurgenson és David Daniels Hyperdrive című forgatókönyvét, mely egy rendőr és egy sci-fi író párosáról szól, akik együtt erednek egy gyilkos nyomába.

- Rade Sherbedgia lesz a Taken 2 fő gonosza.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr114842426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása