Azt üzeni Olivia Wilde Jennifer Garnernek, hogy szüljön minél több gyereket Ben Afflecknek, mert olyan helyesek. Jennifer jelenleg harmadik gyermekével várandós, de Olivia szerint ez még nem elég. – Többen kell, hogy legyenek, mert a kicsiket meg lehet zabálni! – áradozik a színésznő. – Olyan szép emberek lesznek belőlük, mint a szüleik, s ezáltal kicsit élhetőbb lesz a világ.

Jennifer Garner azonban nincs elragadtatva az ötlettől, szerinte három gyerek már pont elég. – Nekem is két testvérem van, és nagyszerű volt így felnőni. Két gyerek kevés, négy viszont már kész hadsereg, szóval megállunk háromnál.

Olivia Wilde-ot legközelebb egy merész vígjátékban láthatjuk. A Testcserében vonzó ügyvédnőt alakít, aki minden férfi imádatának tárgya, ő azonban Ryan Reynoldsra veti ki a hálóját, akiben átmenetileg  a Jason Bateman által megformált szereplő lakozik, ugyanis testet cseréltek.

(The Change-Up – hazai bemutató: 2011. november 24.)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr604842471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása