Hírek röviden 10.01.

2011.10.01. 10:39

- Úgy látszik, Quentin Tarantino szereti ismerős arcokkal körbevenni magát, ugyanis Kevin Costner helyére Kurt Russell-lel folytatnak tárgyalásokat a Django Unchainedhez, akivel a Halálbiztoson dolgozott együtt, míg a Kill BIll 2-ben feltűnt Laura Cayouette már le is szerződött a filmhez.

- Változott néhány film amerikai premierdátuma, íme: a Csizmás, a kandúr: egy héttel korábban, október 28-án (szintén akkor indul: Anonymous, Lopott idő, Johnny English: Újratöltve, The Rum Diary) kerül a mozikba, a Mission Impossible: Fontom protokoll pedig december 16-án, öt nappal a széles körű bemutató előtt már látható lesz az IMAX-ekben. A Warner négy hónappal előbbre hozta a The Lucky One premierjét 2012. április 20-ra, a Ben Affleck rendezésében készülő Argo premierjét pedig szeptember 14-re tűzték ki, amikor is majd a Resident Evil: Retributionnel kell megküzdenie.

- Doug Liman rendezheti az Everestet, melynek alapját Jeffrey Archer Paths of Glory című könyve képezi. A történet az 1920-as években játszódik, amikor George Mallory három társával együtt úgy dönt, a világon elsőként nekivágnak a Mount Everest megmászásának.

- A Warner szerezte meg Gavin O'Connor és Michael J. Wilson The Samurai című forgatókönyvét, melyből O'Connor rendezhet majd filmet. A történetről egyelőre mindössze annyit tudni, hogy egy több országban játszódó thriller lesz.

- A Disney Mark Guggenheimet kérte fel a Time Zones forgatókönyvének megírására, amely egy olyan sci-fi lesz, melyben a Föld különböző időintervallumokra van osztva, ami azt jelenti, hogy ha valaki országok között utazik, lehetséges, hogy egy másik évszázadban érkezik meg úti céljához. Ezt szeretné egy férfi felhasználni elhunyt felesége megmentésére, de ehhez előbb még lányát is ki kell békítenie, hogy vele tartson.

- Christopher Nolan, Michael Bay, Alfonso Cuaron és Rupert Wyatt a legesélyesebbek a The Twilight Zone rendezői posztjára. Egy 1983-as film remake-jéről van szó, melynek az adta az érdekességét, hogy négy nagyobb fejezetből állt, amelyet négy különböző direktor (Steven Spielberg, John Landis, Joe Dante és George Miller) rendezett.

- A CBS társforgalmazója lesz Martin McDonagh (Erőszakik) Seven Psychopaths című akció-vígjátékának. A történet egy alkotói válságban szenvedő forgatókönyvíróról (Colin Farrell) szól, aki megakad Hét pszichopata című szkriptjének megalkotásával. Két dilis barátja (Sam Rockwell és Christopher Walken) azonban belekeveredik egy kutyarablásos ügybe, ráadásul időközben egy Charlie nevű pszichopata gengszter kutyája is eltűnik, így a szálak hamarosan összefutnak. Marty tehát végre megtalálja az inspirációt a forgatókönyvéhez, a kérdés már csak az, túléli-e a kalandot, hogy ezt meg is tudja írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr264842897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása