Hírek röviden 09.30.

2011.09.30. 12:56

- Patty Jenkins megerősítette a nemrég felröppent értesülést, mely szerint a Marvel megkezdte vele a tárgyalásokat a Thor 2 rendezői posztjára, ugyanis a stúdió azt szeretné, ha egy egyáltalán nem szokványos szuperhős film lenne a folytatás.

- A Bond 23 forgatása Isztambul főterén is zajlik majd, ahol több nyílt színi jelenetet is fel fognak venni.

- A Hasbro nagy bejelentésre készül a New York-i Comic-Conon és egyesek szerint ez nem más lesz, mint, hogy elkészítik a Jem and the Holograms élőszereplős filmváltozatát.

- A Warner Kevin Tancharoent, a Mortal Kombat: Legacy websorozat alkotóját kérte fel egy Mortal Kombat reboot megrendezésére.

- 2012-ben ismét mozikba kerül az 1981-es Comin' at Ya! 3D! feljavított változata, mely azzal vált legendássá, hogy az első 3D-s spagetti western volt.

- Milla Jovovich a Twitteren megerősítette, hogy Johann Urb fel fog tűnni a Resident Evil: Retributionben Leon Kennedy szerepében.

- Ellen Page leszerződött a The East stábjához Alexander Skarsgaard és Brit Marling mellé.

- Malin Akerman és Tyler Labine aláírtak a Cottage Country című romantikus vígjátékhoz.

- Woody Harrelson lett a Now You See Me stábjának legújabb tagja és egy különleges képességekkel rendelkező hipnotizőrt fog alakítani.

- A Benderspink szerezte meg a Red Station című könyv megfilmesítési jogait, amely egy MI5 ügynökről szól, aki rájön, hogy Oroszország támadást tervez az Egyesült Királyság ellen.

- Clancy Brown csatlakozott Heather Graham és Kim Dickens mellé Ramin Bahrani egyelőre cím nélküli drámájához, mely egy farmerről és egy kereskedőről fog szólni.

- Ryan Fleck és Anna Boden szerződtek le a Hate Mail főszerepeire és többekkel együtt olyan New York-iakat fognak alakítani, akik gyűlölködő leveleket kapnak valakitől.

- Steve Carell csatlakozott a Foxcatcher stábjához, mely egy paranoiás skizofrén férfi és egy olimpiai bajnok meggyilkolásának történetét meséli el.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr654842502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása