Contraband Trailer

Címkék: contraband

2011.09.29. 21:47

Baltasar Kormákur (101 Rejkjavik) rendezésében készült el a Contraband című thriller, melyet a Universal Pictures 2012. január 13-án fog bemutatni Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi, Kate Beckinsale Ben Foster és Lukas Haas főszereplésével.

Mark Wahlber alakítja ennek az akciódús thrillernek a főszerepét, egy olyan férfit, aki bármire hajlandó, hogy maga mögött hagyja eddigi munkáját és megvédje a családját. A film a New Orleans-i alvilágba kalauzol el minket, amely tele van mindenre elszánt bűnözőkkel és korrupt rendőrökkel. Hatalmas pénzek forognak kockán, senki nem bízhat senkiben és bárki bármikor meghalhat. Chris Farraday (Wahlberg) már rég felhagyott a bűnöző életformával, azonban amikor sógora, Andy (Caleb Landry Jones) hibája miatt meghiúsul könyörtelen főnöke, Tim Briggs (Giovanni Ribisi) egyik drogügylete, Chris kénytelen visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért: drogot csempészni, hogy rendezze Andy adósságát. Chris hajdani hírnevének köszönhetően könnyen talál társakat és legjobb barátja, Sebastian (Ben Foster) segítségével elindul Panamába, hogy több millió dollárnyi hamis valutával térjen vissza. A dolgok azonban hamar rosszra fordulnak és Chrisnek mindössze néhány órája marad, hogy megszerezze a pénzt, mielőtt a felesége, Kate (Kate Beckinsale) és a fiai válnának a drogbárók, a rendőrök és a bérgyilkosok célpontjává. @Luke

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754842504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása