Hírek röviden 09.24.

2011.09.24. 15:42

- Karl Urban visszatér a Riddick 3-ban Vaako szerepében.

- Ha minden jól alakul, 2012 elején megkezdődhet a Lone Ranger forgatása, melybe producerként Jerry Bruckheimer is be fog segíteni.

- Jose Padilha rendező szeretne összeülni Michael Fassbenderrel a Robotzsaru remake-kel kapcsolatban, ugyanis a színészt nézte ki a főszerepre.

- A Warner elkészíti a Sleepless Night remake-jét, mely egy beépített rendőrről szól, aki megpróbálja visszaszerezni elrabolt kisfiát.

- Craig Gillespie rendező Blake Livelynek ajánlotta fel a Büszkeség és balítélet meg a zombik női főszerepét, de még nem tudni, a színésznő elfogadja-e a felkérést.

- Chris Columbus fogja rendezni a The Secret Lives of Road Crews című akció-vígjátékot, melyben egy útépítőmunkás csapatnak kell megakadályoznia egy idegeninváziót.

- A Warner Brad Pittnek ajánlotta fel az All You Need Is Kill című manga filmadaptációjának főszerepét.

- Mircea Monroe csatlakozott a Magic Mike stábjához és Matthew Bomer karakterének a barátnőjét fogja alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr884842929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása