Hírek röviden 09.21.

2011.09.21. 15:00

- Jeremy Renner szerződött le a King of Heist főszerepére, mely egy 1878-ban játszódó film lesz, amelyben Renner egy olyan férfit alakít, aki maga köré gyűjt egy csapatot, hogy elraboljanak 3 millió dollárt egy Manhattani pénzintézetből.

- A The Hunger Gamesben is feltűnő Leven Rambin csatlakozott a Mavericks című szörfös dráma stábjához, mely Jay Moriarty igaz történetét meséli el, aki elhatározta, hogy meghódítja Santa Cruz legendás hullámait, melyeket Mavericksnek neveznek. Rambin Morarity legjobb barátját fogja játszani, de Gerard Butler is feltűnik egy edző szerepében.

- A szökés című sorozatból ismert Robert Knepper leszerződött az R.I.P.D. stábjához, melynek forgatása már javában zajlik.

- James Cameron egy interjúban azt mondta, hogy az Avatar 2. és 3. részét 60 kép/másodperc sebességgel szeretné rögzíteni.

- Jon Turtletaub szerződött le a Last Vegas című vígjáték rendezői posztjára, melynek főszerepét Jack Nicholson fogja alakítani.

- A mostanság igen népszerű Jason Bateman két független filmhez is leszerződött, melyek közül a Disconnect néhány netfüggőről szól, és olyan szereplőtársai lesznek, mint Alexander Skarsgaard, Michael Nyqvist, Frank Grillo, Colin Ford és John Sharian. A The Longest Weekben pedig Olivia Wilde oldalán tűnik majd fel és egy olyan férfit alakít, aki eltölt egy hetet szülei Manhattani luxusszállodájában és ez a pár nap rendesen felforgatja az életét.

- Meg Foster szerződött le elsőként Rob Zombie The Lords of Salem című horrorjának stábjába és a boszorkányok vezetőjét, Margaret Morgant fogja alakítani.

- Mary Elizabeth Winstead, Aaron Paul, Nick Offerman és Octavia Spencer szerződtek le a Smashed főszerepeire, mely egy olyan házaspárról szól, akiknek életét nagyban meghatározza az alkohol, ám a feleség egy nap úgy dönt, végleg leszokik róla és ez további bonyodalmakhoz vezet.

- Az előző részekhez hasonlóan a Breaking Dawn is PG-13 korhatár besorolást kapott Amerikában.

- Scott Adkins fel fog tűnni az Expendables 2-ben Jean Claude Van-Damme karakterének segítőjeként.

- Justin Lin a Fast & Furious 6 miatt otthagyta a Terminátor 5 rendezői posztját.

- A Screen Gems elkészíti a The Raid című indonéz film amerikai remake-jét.

- Steven Spielberg csak a jövő évi elnökválasztás után fogja bemutatni Lincoln című filmjét, ugyanis nem szeretné, ha az bármilyen módon a propaganda részévé válna.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr794842554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása