Hírek röviden 09.17.

2011.09.17. 12:11

- A Paramount január 13-ról március 23-ra helyezte át az Eddie Muprhy főszereplésével készülő A Thousand Words című vígjáték premierdátumát, melyben Murphy egy olyan férfit alakít, aki megtudja, hogy már csak mindössze ezer szót mondhat és meghal. Szintén a paramounthoz kapcsolódik, hogy a The Devil Inside bemutatási dátumát január 6-re tűzték ki.

- Idén 30 éves Postman Pat figurája és a Classic Media úgy döntött, hogy ennek apropóján elkészítenek egy 3D-s animációs filmet, melyhez meg is szerezték a címszereplő szinkronhangjának Stephen Mangant. Pat a történet szerint jelentkezik egy tehetségkutató műsorra és emiatt eltávolodik barátaitól és a kis várostól, ugyanis megérinti őt a hírnév szele.

- Bár hivatalosan még nem erősítették meg, de úgy tűnik, sikerült lefaragni a Lone Ranger költségvetéséből és így a Disney ismét elkezdett foglalkozni a filmmel.

- Eduardo Sánchez rendező egy interjúban azt mondta, hogy már dolgoznak az Ideglelés 3. részén, melyben az első film főszereplőit is láthatjuk egy-egy kisebb szerepben.

- Peter Tolan újraírja a Baywatch film forgatókönyvét, mely nem a népszerű sorozaton fog alapulni, de azért szánnak egy rövid szerepet David Hasselhoffnak és Pamela Andersonnak is.

- Josh Gad leszerződött a Thanks for Sharinghez Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow és Joely Richardson mellé.

- A Gold Circle Films úgy döntött, elkészítik a 2006-os hongkongi Silk remake-jét és már fel is kérték a forgatókönyv megírására Marko és Mary Kinget.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr544842574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása