Hírek röviden 09.14.

2011.09.14. 11:32

- Tovább gyarapodott a Cloud Atlas így is igen impozáns szereplőgárdája, ugyanis Tom Hanks, Natalie Portman, Halle Berry és Hugo Weaving mellé most Hugh Grant is "megérkezett".

- Izgalmas hír érkezett az Expendables 2 háza tájáról, mely akár spoilernek is minősülhet, így csak az olvassa el, akit nem zavar: Slyvester Stallone és Jean Claude Van-Damme meg fognak küzdeni egymással a filmben.

- A Celluloid Dreams fogja forgalmazni a Greetings from Tim Buckley című filmet, melynek főszerepét a Gossip Girlből ismert Penn Badgley játssza.

- Julian Gilbey fogja rendezni az Offworld című sci-fit, melyben különféle földönkívüli lények fognak feltűnni, jók és rosszak egyaránt.

- Samuel L. Jackson és Gerald McRaney is leszerződtek a Quentin Tarantino rendezésében készülő Django Unchained stábjához.

- J.J. Abrams hivatalosan is bejelentette, hogy ő fogja rendezni a Star Trek 2-t.

- Ashley Greene lesz az Olivia Twisted főszereplője, mely Charles Dickens Twist Olivér című művének modernizált újragondolása lesz.

- Boris Kodjoe is vissza fog térni a Resident Evil: Retributionben.

- Richard Ayoade csatlakozott a Neighborhood Watch stábjához.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr254842987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása