Hírek röviden 09.13.

2011.09.13. 11:10

- A Men in Black 3 IMAX forgalmazást is fog kapni, így valószínűleg nálunk is látható lesz majd így is. Premier 2012. május 25-én.

- A Summitnál nem húzzák az időt: a tegnapi hír után ma már be is jelentették, hogy megegyeztek Juan Carlos Fresnadillóval, így ő fogja rendezni A hegylakó remake-et.

- Nikolaj Coster-Waldau (Trónok harca) csatlakozott a Mama című horror stábjához, melynek forgatása október elején kezdődik Torontóban.

- Az Alcon Entertainment az 1991-es Holtpont remake-elésére készül, melynek főszerepeit Patrick Swayze és Keanu Reeves alakították.

- Vanessa Hudgens csatlakozott a The Frozen Ground című thriller stábjában és egy sorozatgyilkos egyik áldozatát fogja alakítani, akinek sikerül megszöknie, azonban senki nem hisz neki.

- Whitney Houston 15 év után ismét filmszerepet vállalt, ugyanis leszerződött a Sparkle remake stábjához, mely egy zenekarról szól, akik azonban a kábítószerek hatásai miatt egyre inkább szétcsúsznak, ráadásul hírnevük is kezd megkopni.

- A FilmNation fogja forgalmazni az Oliver Hirschbiegel rendezésében készülő Eye in the Sky című filmet, mely a világ különböző pontjain élő emberekről szól és egy afrikai rakétatámadás rájuk gyakorolt hatásairól.

- Bryan Fuller, a Halottnak a csók című sorozat alkotója ezúttal Hannibal Lecterről készül sorozatot készíteni, mely a gyilkos és Will Graham FBI ügynök kapcsolatának kezdeti szakaszát fogja bemutatni.

- Nicholas Braun csatlakozott a Neighborhood Watch című vígjáték stábjához.

- Shirley MacLaine leszerződött, Vera Farmigával és Alan Arkinnal pedig tárgyalások zajlanak a The Locals egy-egy szerepére. A film egyfajta Rómeó és Júlia történet lesz, de zsidó és olasz családokkal a főszerepben.

- Daniel Stamm fogja rendezni a 13 című horrort, mely egy bolti eladóról szól, aki egy kegyetlen rejtett kamerás játékban találja magát, ahol 13 brutális feladatot kell végigcsinálnia és milliókat nyer, ha sikerül neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr344842598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása