Hírek röviden 09.10.

2011.09.10. 15:05

- Amerikában szeptember 30-án jelenik meg DVD-n és BD-n a Transformers 3.

- Ron Howard vezetésével tegnap megkezdődött a Rush forgatása Daniel Bruhllel és Chris Hemsworthszel a főszerepben.

- A Paramount hivatalosan is bejelentette, hogy Denzel Washington lesz a Robert Zemeckis rendezésében készülő Flight főszereplője és egy pilótát fog alakítani, aki megmenti utasai életét. Azután a közvélemény igazi hősnek látja őt, ugyanakkor a nyomozás során kérdőre vonják a repülés előtti éjszakai viselkedéséért.

- Arnold Schwarzenegger lehet a Captive főszereplője, mely egy amerikai ingatlanügynökről szól, akit Brazíliában elrabolna a nagy váltságdíj reményében.

- 2012. április 4-re tűzték ki a The Three Stooges premierdátumát.

- A Paramount fogja forgalmazni a Labor Day című filmet, melyben Josh Brolin egy szökött fegyencet alakít, aki egy egyedülálló anyánál (Kate Winslet) és fiánál talál menedéket.

- A Fox Searchlight szerezte meg a Shame című filmet, melynek főszerepét Michael Fassbender alakítja, akinek élete fenekestül felfordul, amikor húga (Carey Mulligan) hozzáköltözik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr434842603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása