Hírek röviden 09.03.

2011.09.03. 14:50

- Amerikában tegnap került mozikba az Apollo 18, melyről a NASA továbbra is tagadja, hogy valóban megtörténtek volna a filmben látott történések. Ezt maga Bert Ulrich, a NASA szóvivője jelentette ki a tegnapi nap folyamán.

- Kevésbé tudott dolog Quentin Tarantinoról, hogy van egy New Beverly Cinema nevű mozija, melyben különleges vetítéseket szokott tartani. A következő ilyen szeptember 25-én Kevin Smith Red State című filmje lesz, melyet egyetlenegyszer lehet megnézni QT mozijában.

- David R. Ellis (Cápák éjszakája) fogja rendezni a Kite című 1998-as japán anime élőszereplős változatát, melynek forgatása a tervek szerint januárban kezdődik. A színészeket már keresik a projekthez.

- Bette Midler és Bailee Madison leszerződtek az Us & Them című vígjáték stábjához, melyet Andy Fickman fog rendezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr544842636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása