Hírek röviden 08.27.

Címkék: hírekröviden

2011.08.27. 14:14

- Zoe Saldana lesz a Dominion című thriller főszereplője és egyik producere is. A filmről egyelőre csak annyit tudni, hogy Zoe egy félig ember, félig angyal nőt fog alakítani.

- A Columbia felkérte Ben Ripleyt (Forráskód), hogy írja meg az 1990-es Egyenesen át (Flatliners) remake forgatókönyvét. Az eredeti film főszerepeit Keifer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon, William Baldwin és Oliver Platt alakították és a történet néhány osztálytársról szólt, akik részt vettek egy furcsa kísérletben, melynek keretében időlegesen leállították agy- és szívműködésüket, hogy így megtapasztalják a klinikai halál állapotát.

- Martin Scorsese és William Monahan forgatókönyvíró A tégla után ismét egyesítik erőiket a The Gambler című film elkészítésére, melynek főszerepére Leonardo DiCapriót szeretnék megnyerni. A film az 1974-es azonos című alkotás remake-je lesz, melyben James Caan egy professzort alakított, aki miután anyjától pénzt kapott, szerencsejátékozni kezdett és sorsa a maffia kezébe került.

- Christian Slater, Christopher Lambert és Taylor Lautner neve is felmerült az Expendables 2-vel kapcsolatban, de még egyikük feltűnése sem biztos.

- Jim Sturgess csatlakozott a Cloud Atlas stábjához Tom Hanks, Susan Sarandon, Halle Berry és Jim Broadbent mellé. A filmet Lana és Andy Wachowski fogják rendezni.

- A Ghost House és a Mandate úgy döntött, ők is elkészítik Az átok remake-jét, ha esetleg valakinek az eredeti japán filmek, vagy a Sarah Michelle Gellar főszereplésével készült amerikai változat nem lett volna elég. Azt egyelőre nem tudni, hogy mozikba vagy egyenesen DVD-re szánják-e az alkotás és az is kérdéses, hogy a japán filmek és a két Gellarös alkotás rendezője, Takashi Shimizu részt fog-e venni a projektben.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr264842256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabesz 2011.08.27. 20:13:11

Szerelmes farkasember a nagyok között??:)

Isu 2011.11.11. 09:27:58

Expendables 2 igen csak durva lesz így...
süti beállítások módosítása