Hírek röviden 08.25.

Címkék: hírekröviden

2011.08.25. 11:47

A hét bemutatói: 2011. augusztus 22. - 2011. augusztus 28.

  1. Hupikék törpikék (The Smurfs)
  2. Cowboyok és űrlények (Cowboys & Aliens) - Luke kritikája délután kerül ki a filmről!!
  3. Született feleség (Potiche)
  4. Nader és Simin - Egy elválás története (Jodaeiye Nader az Simin)

http://img8.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/12884803_331d81886c61217eb5764e3f401a7106_l.jpg

- Chazz Palminteri csatlakozott a Gotti: In the Shadow of My Father stábjához és egy Paul Castellano nevű maffiafőnököt fog alakítani.

- Bár még nem tudni, pontosan mikor kezdődik az Expendables 2 forgatása, de Slyék reménykednek benne, hogy néhány jelenetet Kínában vehetnek majd fel.

- A bőség zavarával küzd Christian Bale: a Csillag születik remake, az Oldboy remake, az Out of the Furnace és a Gold egy-egy szerepét is felajánlották neki.

- Több Frankenstein film munkálatai is zajlanak és a Fox most ráerősített a náluk készülőre, ugyanis Shawn Levyt szeretnék megnyerni a rendezői posztra.

- Lucy Punch, Rufus Hound és Robert Webb lesznek a Nigel Cole rendezésében készülő The Wedding Video főszereplői. A történet egy esküvőről szól, amelyen a vőlegény tanúja úgy dönt, hogy nászajándék gyanánt ő maga veszi videóra a nagy nap eseményeit, ám ez kaotikus következményekkel jár.

- A Fox úgy döntött, elkészítik az 1984-es A smaragd románca remake-jét, és a Katherine Heigl - Gerard Butler kettőst szeretnék megnyerni a főszerepre, akik A csúf igazságban már játszottak együtt. Az eredeti Robert Zemeckis rendezte film főszerepeit Kathleen Turner és Michael Douglas alakították.

- Rob Corddy csatlakozott a Warm Bodies című zombis romantikus film stábjához és egy M nevű élőhalott csavargót fog alakítani.

- Ken Takakura lesz a Yasuo Furuhata rendezésében készülő Anata E főszereplője, mely egy börtön jogtanácsosáról szól, akinek haza kell utaznia, hogy szétszórja elhunyt felesége hamvait.

- Graham Rogers leszerződött a Long Time Gone című filmhez, mely egy olyan nőről (Meg Ryan) szól, aki teljesen kiborul, miután férje megcsalja és elhagyja őt. Rogers az ő fiát fogja játszani.

- Októberben kezdődik az Elrabolva 2. részének forgatása, melyben az első rész valamennyi főszereplője visszatér, és egyes jeleneteket Amerikában fognak forgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr444842237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása