Hírek röviden 08.24.

Címkék: hírekröviden

2011.08.24. 11:24

- A The Times of India hírei szerint a Bond 23-ban lesz egy nagyon látványos és nagyszabású akciójelenet, melyben Daniel Craig egy tehervonaton hajt végre különböző kaszkadőrmutatványokat.

- A Warner Bros. Ben Affleckkel tárgyal, hogy rendezze meg és legyen a főszereplője a Line of Sight című thrillernek. A történet egy elit alakulatról szól, akiknek meg kell szerezniük egy csomagot, miközben az egész világot komoly veszély fenyegeti.

- Edward Zwick fogja rendezni a The Great Wall című filmet, sőt a forgatókönyv megírásába is besegít Marshall Herskovitznak.

- A Warner két film premierdátumát is kitűzte: a Project X című korhatáros vígjáték 2012. március 2-án, a Bullet to the Head című Sylvester Stallone akciófilm pedig 2012. április 13-án kerül a mozikba.

- Jonah Hill leszerződött a Neighborhood Watch stábjához Ben Aflleck és Vince Vaughn mellé.

- Clifton Collins Jr. csatlakozott a Guillermo del Toro rendezésében készülő Pacific Rim stábjához.

- A Millenium/Nu Image szerezte meg Paul Sloan egyelőre cím nélküli forgatókönyvét, melyben egy csapat zsoldos egy kambodzsai dzsungelben eltűnt férfit keres, és útjuk során vámpírokkal kell megküzdeniük.

- A Universal úgy döntött, mégsem készítik el az Ouiját, így bármelyik stúdió lecsaphat rá.

- A Star Wars közelgő BluRay megjelenése alkalmából George Lucas ismét javítgat egy kicsit a filmeken, elsősorban Yoda digitális megjelenésén.

- Milla Jovovich, Kate Beckinsale és Sofia Vergara lesznek a Danger Girl című film főszereplői, mely egy csapat női kémről szól.

- Michael McKean, Wendi McLendon-Covey, Bill Bellamy, Chris Marquette és Bryan Callen is csatlakoztak a Sleeping Around című vígjáték stábjához, mely két párról szól, akik letesztelik a boldog és egészséges párkapcsolat 10 alapszabályát.

- Peter Jackson és társa, Fran Walsh továbbra is támogatják pénzügyileg a West Memphis Three néven elhíresült nyomozást, bár a gyanúsítottakat kiengedték. 1993-ban fogták el a három férfit, annak gyanújával, hogy egy vélhetően sátánimádó szertartás miatt brutális kegyetlenséggel megöltek három kiscserkészt. Paradise Lost 3: Purgatory címmel decemberben az amerikai mozikba kerül egy újabb dokumentumfilm az ügyről, melyben a gyanúsítottak szabad lábra helyezése lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr354842232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása