Hírek röviden 08.23.

Címkék: hírekröviden

2011.08.23. 14:07

- Johnny Knoxville és Patton Oswalt lesznek Todd Rohal egyelőre cím nélküli új vígjátékának főszereplői és egy hadakozó testvérpárt alakítanak, akik egy kempingezés során találkoznak ismét egymással.

- Alexandra Maria Lara csatlakozott a Rush stábjához Chris Hemsworth és Daniel Bruhl mellé. A film, ahogy arról már korábban esett szó, Niki Lauda és James Hunt rivalizálásáról fog szólni.

- Djimon Hounsou leszerződött a Paradise Losthoz Bradley Cooper és Ben Walker mellé. A rendezői székben Alex Proyas foglal majd helyet.

- Caleb Landry Jones lesz a Byzantium című film egyik főszereplője, mely egy anya-lánya vámpírduó és egy leukémiás kamasz történetét meséli el.

- Donnie Yennek felajánlottak egy szerepet az Expendables 2-ben.

- Már készül a The Last Exorcism 2, melynek forgatókönyvén Damien Chazelle dolgozik. A tervek szerint még idén ősszel megkezdődik a forgatás.

- A True Blood Ericje, Alexander Skarsgard lesz a The East című thriller egyik főszereplője és egy ökoterrorista csoport vezetőjét fogja alakítani.

- A Universal két éves szerződést kötött Justin Linnel és Barnstorm Pictures nevű produkciós cégével és máris több projektet is elterveztek. A legnagyobb érdeklődés természetesen a Fast & Furious 6-ot (Halálos iramban 6) övezi, de szó van egy Leading Man című űrhajósos drámáról, egy Untitled 442 című II. világháborús projektről és egy egyelőre cím nélküli sci-firől is.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr44842229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása