Hírek röviden 08.20.

Címkék: hírekröviden

2011.08.20. 13:49

- A pár napja már említett Indianapolis tengeralattjáróról szóló film a U.S.S. Indianapolis: Men of Courage címet kapta és már a szereplőválogatások is megkezdődtek a legénység tagjainak karaktereire.

- Tom Hardy egy interjúban elmondta, hogy a tervek szerint jövő áprilisban kezdődik a Mad Max: Fury Road forgatása.

- Mary Louise-Parker csatlakozott Jeff Bridges és Ryan Reynolds mellé az R.I.P.D. stábjához.

- Riley Keough leszerződött a Magic Mike-hoz.

- Rebel Wilson a Bachelorette és a Pitch Perfect című vígjátékok stábjához csatlakozott. Előbbi egy esküvőről, utóbbi egy női és egy férfi a cappella kórus versengéséről szól.

- Christian Bale leszerződött egy egyelőre cím nélküli film főszerepére, melyet Terrence Malick fog rendezni és a tervek szerint a jövő év elején kezdik el forgatni. A filmről egyelőre csak annyit tudni, hogy kevés szereplő lesz és a hangsúly a férfi és a női főhősre tevődik. Utóbbira a jelöltek: Rooney Mara, Haley Bennett, Clémence Poésy és Mia Wasikowska.

- Utoljára tavaly májusban lehetett hallani a Rambo V: The Savage Hunt című projektről, amikor is Sylvester Stallone azt mondta, hogy 99%, hogy a film nem készül el. Azonban most Sean Hood forgatókönyvíró azt nyilatkozta, hogy elkészült a Rambo: Last Stand vázlatával és reméli, hogy Slynak végül mégis lesz kedve és ideje megcsinálni a filmet. Hozzátette, hogy már kétszer is találkozott a színésszel tavaly, amikor megkapta tőle a régebbi forgatókönyvet és azt a 20 oldalt, amit maga Sly írt a filmhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr354842218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása