A film egy különös barátság igaz történetét idézi fel. Winter, a delfinborjú belegabalyodik egy mélytengeri csapdába, amit a halászok rákoknak szántak. Az életét megmentik ugyan, de farokúszóját elveszíti - és egy delfin show óriásakváriumába szállítják gyógyulni. Itt látja meg őt Sawyer. A delfinnek már nincs esélye, hogy az övéi között élhessen, a fiúnak pedig nincsenek barátai. Kettejük között furcsa, őszinte barátság alakul ki, és a fiú mindent elkövet, mindenkit mozgósít, hogy valóra válhasson őrült terve: meggyőz egy új technikákkal kísérletező orvost, készítsen műuszonyt a delfinnek - hogy barátja újra szabad lehessen, és visszajusson igazi otthonába: a tengerbe.

Szívhez szóló, izgalmas történet az egész család számára, amely a 3D technikának köszönhetően szemkápráztató és lélegzetelállító utazásra visz az óceán mélyére.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684842217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása