Hírek röviden 08.19.

Címkék: hírekröviden

2011.08.19. 12:38

- Brian  de Palma szerződött le a The Key Man című thriller rendezői posztjára, mely egy férfiről szól, aki a kormány célpontjává válik, miután kiderül, hogy teste rejti a választ több állami titokra.

- Tony Scott a Warner égisze alatt szeretné elkészíteni A vad banda (The Wild Bunch) remake-jét, a 20th Century Foxnál pedig a Hell's Angels című filmet szeretné összehozni, melynek főszerepére Jeff Bridgest szeretné megszerezni.

- Nagyon úgy fest, hogy Ridley Scott a Prometheus befejezése után ténylegesen nekilát egy új Szárnyas fejvadász film elkészítésének.

- Robert Downey Jr. egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Shane Black még nagyban dolgozik a Vasember 3 forgatókönyvén, amely véleménye szerint "nagyon ütős lesz". Továbbá azt is elárulta, hogy John Favreu,  bár a rendezést nem vállalta, Happy Hogan szerepében vissza fog térni.

- Milla Jovovich tegnap azt írta twitteren, hogy a Resident Evil: Retribution egyik akciójelenetét a moszkvai Vörös téren fogják felvenni.

- Októbertől márciusig fog tartani a The Wolverine forgatása, és bár a történet Japánban játszódik, a forgatás Vancouverben lesz.

- Ma Joe Manganiello csatlakozott a Magic Mike stábjához.

- Shawn Levy rendező a minap találkozott Will Smithszel, hogy a Fantastic Voyage főszerepéről beszéljenek, ám azt még nem tudni, Smith elfogadja-e a szerepet.

- Michael Fassbender veszi át Leonardo DiCaprio helyét a Prisonersben.

- Lynn Shelton fogja rendezni a Laggies című filmet, amely egy eljegyzés történetét meséli el.

- Az eddig dokumentumfilmjei révén ismert Morgan Spurlock úgy döntött, kipróbálja magát más terepen is, és egy Erin Brockovich stílusú filmet tervez készíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr654842211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.08.19. 18:22:07

"- Októbertől márciusig fog tartani a The Wolverine forgatása, és bár a történet Japánban játszódik, a forgatás Vancouverben lesz." Nagyon ideje volt már!
süti beállítások módosítása