Hírek röviden 08.18.

Címkék: hírekröviden

2011.08.18. 15:56

A hét bemutatói: 2011. augusztus 15. - 2011. augusztus 21.

  1. A majmok bolygója - Lázadás (Rise of the Planet of Apes)
  2. Frászkarika Digitális 3D (Fright Night)
  3. Rossz tanár (Bad Teacher)
  4. Blue Valentine (Blue Valentine)

http://img5.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12793087_61f74ecfe6ef0f3888b4a91c60e5fb26_l.jpg

- A Warner Bros. Robert Downey Jr. és felesége produkciós cégével karöltve tervez filmet készíteni az 1945-ben elsüllyedt Indianapolis tengeralattjáróról egy 11 éves fiú szemszögéből, aki a történtek után 50 évvel elhatározza, hogy megpróbálja tisztázni a kapitány nevét, ugyanis a hadbíróság a férfit okolta a balesetért.

- Úgy tűnik, a Disney mégsem mondott le végleg a Lone Rangerről, ugyanis egy hetet adtak Gore Verbinskiéknek, hogy lefaragjanak a 250 milliós gyártási költségből.

- Egyes hírek szerint Javier Bardemnek továbbra is élő szerződése van A setét torony filmekre és sorozatra, de a projekt minimum egy évig állni fog, ugyanis jelenleg támogatókat keresnek hozzá.

- Jonah Hill-lel zajlanak tárgyalások, hogy csatlakozzon a Neighborhood Watch című vígjáték stábjához.

- Kiderült, hogy a skrullok, valamint Loki lesznek a The Avengers rossz fiúi.

- A White Collar című sorozatból ismert Matthew Bomer is csatlakozott Steven Soderbergh Magic Mike című filmjéhez.

- A 20th Century Fox Michael Graceyt szerződtette a The Greatest Showman on Earth rendezői posztjára. Egy jó ideje halogatott projektről van szó, ugyanis először két éve került szóba, amikor Hugh Jackman leszerződött a főszerepre. Jackman egy P.T. Barnum nevű férfit fog alakítani a musicalben, aki mielőtt megalapította volna cirkuszt, látványos átverései révén vált ismertté.

- Seth Green csatlakozott a The Story of Luke stábjához, mely egy autista fiatalról (Lou Taylor Pucci) szól, aki eldönti, hogy maga mögött hagyja eddigi életét és elindul munkát és barátnőt keresni.

- Stephen Root csatlakozott Robert Redford The Company You Keep című filmjéhez.

- A 20th Century Fox 2012. augusztus 3-ra tűzte ki az Egy ropi naplója 3. részének (Diary of a Wimpy Kid: Dog Days) bemutatási dátumát.

- Kyle Bornheimer csatlakozott a Bachelorette és a The Big Wedding stábjához is.

- Olatunde Osunsanmi szerződött le az Evidence című thriller rendezői posztjára, a főbb szerepeket pedig Dale Dickey, Caitlin Stasey, Torrey DeVitto, Nolan Gerard Funk, Albert Kuo és Harry Lennix alakítják majd.

- A Hupikék törpikék forgatókönyvírói, J. David Stem és David N. Weiss fogják írni a második rész szkriptjét is.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr964842198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása