Hírek röviden 08.13.

Címkék: hírekröviden

2011.08.13. 12:29

- A Disney Mark Romaneket szeretné megnyerni az élőszereplős, 3D-s Hamupipőke rendezésére.

- Szintén a Disneyvel kapcsolatos hír, hogy leállították a Lone Ranger munkálatait, ugyanis a film 250 millió dollárba került volna, de a stúdió "csak" 200 milliót szánt volna rá.

- Ugyan már jó ideje zajlik a Prometheus stábja, de még mindig érkeznek az új emberek a stábba, ezúttal Patrick Wilson.

- Az Anchor Bay fogja forgalmazni Amerikában a The Wicker Tree című horrort és valamikor a jövő év elején kerül a mozikba a film. A történet középpontjában egy texasi lány és cowboy barátja áll, akik Skóciába mennek, hogy terjesszék a vallásukat, ám egy helybeli férfi egy ősi vallási rituálé segítségével a környékbelieket terméketlenné tette.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Mike Myers igent mondott az Austin Powers 4-re, mely legkorábban 2013-ban kerülhet a mozikba.

- A Disney szerezte meg a The Finest Hour megfilmesítési jogait, mely egy bátor 1952-es mentőexpedícióról szól. A forgatókönyvet Paul Tamasy és Eric Johnson írják majd.

- A Smallville című sorozat alkotói, Alfred Gough és Miles Millar rendezhetik a Homelanders című filmet, melynek alapját Andrew Klavan regénysorozata képezi. A projektet úgy írták le, mint A Bourne rejtély és a Disturbia keresztezését.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr174842151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.08.14. 15:21:27

Austin Powers 4? Kicsit se betegesek :D
süti beállítások módosítása