hírek röviden 08.12.

Címkék: hírekröviden

2011.08.12. 12:16

- Simon Smith 2014-re filmet fog készíteni a Madagaszkár pingvinjeiről, de addig láthatjuk még őket a jövő májusban érkező Madagaszkár 3-ban is.

- Scott Glenn a The Paperboy és a The Bourne Legacy stábjához is csatlakozott.

- Dermot Mulroney lesz a Chan-wook Park rendezésében készülő Stoker egyik főszereplője, melynek érdekessége, hogy a forgatókönyvet Wentworth Miller írta. A forgatás még a hónapban kezdetét veszi Nashville-ben.

- Dustin Lance Blacket (Milk) kérték fel, hogy írja meg az igaz történet alapján készülő The Barefoot Bandit forgatókönyvét.

- A Phasma Ex Machina című film lesz Matt Osterman rendezői debütálása. A sci-fi egy fiatalemberről szól, aki szülei után kénytelen egyedül nevelni öccsét. Mindent megtesz, hogy visszahozza édesapját és édesanyját, ezért épít egy gépet, amely azonban az ő és a körülötte lévők életére is nagy veszélyt jelent.

- A második részt jegyző Roel Reine fogja rendezni a Halálfutam 3-t.

- Susan Sarandon, Richard Jenkins és Julie Christie csatlakoztak a The Company You Keep stábjához Robert Redford és Shia LaBeouf mellé.

- Jonathan Demme fogja rendezni a 11/22/63 című filmet, mely Stephen King regénye alapján készül és egy tanárról szól, aki visszautazik az időben, hogy megpróbálja megakadályozni John F. Kennedy meggyilkolását.

- Justin Lin találkozott Arnold Schwarzeneggerrel és James Cameronnal, hogy megbeszélje velük, milyen irányba induljanak el a Terminátor 5-tel.

- A Working Title Films hivatalosan is zöld utat adott a Bridget Jones 3-nak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr24842129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása