Hírek röviden 08.04.

Címkék: hírekröviden

2011.08.04. 14:06

2011. augusztus 04., csütörtöktől a mozikban:

  1. Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger)

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12605889_e7e94ce1cef8118c9e8f4fc6e67c2d51_l.jpg

- Elhunyt Bubba Smith, akit főleg a Rendőrakadémia filmekből ismerhetünk.

- A Universal dobta a Clue című projektet, mely a Cluedo nevű társasjáték filmváltozata lett volna, ám úgy gondolták, ez valószínűleg nem érdekelné az embereket. Ez már a harmadik Hasbro játékadaptáció, amit végül mégsem készít el a stúdió a Monopoly és a Magic, The Gathering után.

- November 9-én kerül az amerikai mozikba a Clint Eastwood rendezésében készült J. Edgar című film.

- Tom Hardy azt nyilatkozta, hogy a The Dark Knight Rises tökéletes lezárást fog kapni, ezzel teljessé téve a trilógiát.

- A Paramountnak jó éve van, ugyanis a tavalyihoz hasonlóan idén is sikerült átlépniük nemzetközi összbevételben a 2 milliárd dollárt, amely főleg a Transformers 3-nak és a Kung Fu panda 2-nek köszönhető.

- Michael Gracey fogja rendezni a The Order of Seven című filmet, amely egy Hófehérke feldolgozás lesz, természetesen egy "kisebb" csavarral, ugyanis ebben a törpék egy kínai harcos rend tagjai, akik kiképezik Hófehérkét.

- Benjmain Walkerrel zajlanak tárgyalások, hogy szerepeljen a Paradise Lostban Bradley Cooper oldalán.

- Mark Steven Johnson fogja rendezni az Autobahn című filmet, mely egy volt Forma 1-es versenyzőről szól, aki egy német autópálya mellett ébred egy BMW-ben, melybe bomba van beszerelve. Hamarosan azt az utasítást kapja telefonon, hogy 90 perc áll rendelkezésére, hogy elvigye a kocsit a megadott helyre, különben megölik a családját.

- Natasha Lyonne és June Daine Raphael leszerződtek az Imogene című filmhez, melynek főszerepét Kristen Wiig alakítja, aki egy drámaírót játszik, aki annak érdekében, hogy visszanyerje volt párját, megrendezi öngyilkosságát.

- Kevin és Mark Goetz fogják rendezni a Scenic Route című filmet, mely két középiskolai barátról szól, akik egy sivatagban rekednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr894842071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása