Hírek röviden 08.02.

Címkék: hírekröviden

2011.08.02. 11:02

- Cary Fukunaga fogja rendezni a Spaceless című filmet, mely egy bérgyilkosról szól, akinek saját halála ügyében kell nyomoznia az űrben. Hamarosan felvetődik benne, hogy ez tényleg a valóság-e, vagy csak egy virtuális tér, amelyet az ellensége hozott létre neki.

- Mivel Noam Murro a 300: Battle of Artemisia kedvéért ott hagyta a Die Hard 5 rendezői posztját, a Fox új direktort keres. Eddig Justin Lin, Joe Carnish, John Moore és Nicolas Windind Refn került szóba.

- Augusztus 31-én Amerikában egyetlen napra újra mozikba kerül A sebhelyesarcú.

- Reese Witherspoon lesz a disneys Wish List című vígjáték főszereplője és egy olyan nőt fog alakítani, aki tíz évesen egy kívánságkútnál tízet kívánt, de egyik sem vált valóra. Mint kiderül, ez azért történt, mert az érme nem ért le a kút aljára. Hamarosan azonban leér és a nő összes kívánsága egyszerre válik valóra.

- Miley Cyrus lesz egy egyelőre cím nélküli paramountos vígjáték főszereplője, melyről csak annyit tudni, hogy egy nagyszabású vígjáték lesz egy Istennek tett megszegett ígéretről.

- A Dark Castle égisze alatt készül majd el a Non-Stop című akció-thrillert, melynek forgatókönyvét John Richardson és Chris Roach írták, a rendezői székben pedig Jeff Wadlow foglal majd helyet. A film egy légierős marsallról szól.

- Alden Ehrenreich lehet a Stoker főszereplője Mia Wasikowska oldalán.

- Bradley Cooper és Robert De Niro ismét együtt játszhatnak a Csúcshatás után, amennyiben mindketten leszerződnek a The Silver Linings Playbook című filmhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr134842055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása