Hírek röviden 07.17.

Címkék: hírekröviden

2011.07.17. 14:36

- Az Open Road Films fogja forgalmazni Joe Carnahan The Grey című filmjét, mely egy olajkutató csapatról szól, akiknek egy veszélyes farkasfalkával kell szembenézniük az alaszkai vadonban.

- Noam Murro fogja rendezni a korábban Xerxes címen futó 300: Battle of Artemisiát.

- Sam Rockwell váltotta Jeremy Rennert a Better Living Through Chemistry című filmben és egy olyan gyógyszerészt fog alakítani, aki egy szerelem nélküli házasságban él és ezért elhatározza, hogy viszonyt kezd egy másik nővel.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Tom Cruise lesz a One Shot című film főszereplője, mely Lee Childs Jack Reacher regénysorozatának első részének adaptációja lesz.

- Ahogyan az várható volt, a Harry Potter és a halál ereklyéi II. rész minden lehetséges rekordot meg fog dönteni. Ezúttal a legjobb nyitónapét sikerült, ugyanis pénteken 92,1 millió dollárt gyűjtött a film Amerikában.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr934841921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása