Hírek röviden 07.16.

Címkék: hírekröviden

2011.07.16. 07:13

- Patrick Stewart első alkalommal fogja tiszteletét tenni a Comic-Conon, méghozzá a Dorothy of Oz című rajzfilm paneljánál.

- 43,5 millió dollárt gyűjtött az éjféli vetítéseken a Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. része, amivel természetesen új rekordot állított fel. Az eddigit az Eclipse tartotta 30 millióval.

- Ron Howardék Daniel Bruhlt szeretnék megnyerni a Rush című filmhez Niki Lauda riválisa, James Hunt szerepére.

- Aline Brosh McKenna producer és Simon Kinberg forgatókönyvíró fogják adaptálni a Rust című képregényt a 20th Century Fox számára. A Rust egy izgalmas és pörgős film lesz, melyben többek között robotokat is láthatunk majd.

- Matthew Morrison csatlakozott a What to Expect When You're Expecting stábjához.

- Annie Mumolo és Robert Smigel leszerződtek a This Is Forty című Judd Apatow vígjátékhoz, amely a Felkoppintva egyfajta spin-offja lesz.

- Sean Bean lesz a király és egyben Hófehérke apja a Snow White and the Huntsmanben.

- Bár idén véget ért a Friday Night Lights című sorozat, könnyen elképzelhető, hogy a 24-hez és a Törtetőkhöz hasonlóan ők is kapnak egy mozifilmes lezárást.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr874841906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása