Hírek röviden 07.09.

Címkék: hírekröviden

2011.07.09. 12:03

- Ray Stevenson leszerződött a G.I. Joe 2 stábjához és Fireflyt, a Cobra Szervezet egyik gonosz tagját fogja alakítani.

- Egyes hírek szerint a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. része előtt lesz látható a The Dark Knight Rises első előzetese.

- Jonah Hill és Mark Wahlberg lesznek a Good Time Gang című akcióvígjáték főszereplői és két zsoldost fognak alakítani, akik elhatározzák, hogy ezúttal egy nagyobb akcióba vágnak bele, melyben egy terrorista is érdekelt. Azonban hamarosan kiderül, hogy egyikük kapcsolatban áll a célponttal.

- A Taito és a Midway közösen tervez filmet készíteni a '80-as évek népszerű játékából, a Space Invadersből Lorenzo di Bonaventura producer vezetésével.

- Michael Sucsy Rebecca Serle hamarosan megjelenő Rosaline című regénye alapján, mely a Rómeó és Júlia egyfajta sajátos feldolgozása. A történet a 16. században játszódik és a 17 éves Rosaline Capletről szól, aki beleszeret legjobb barátjába, Rob Montegbe, akit azonban szép unokatestvére, Juliet elhappol előle, bosszúból azért, hogy Rosaline unokabátyja pár éve viszonyt folytatott az anyjával. Rob szeretné visszahódítani Rosaline-t, aki viszont időközben már szemet vetett a kiszámíthatatlan Renre.

- Harry Lennix csatlakozott a Man of Steel stábjához és egy magas rangú katonatisztet fog alakítani.

- Brian Koppelman és David Levien fogják írni és rendezni a The Game című vígjátékot, mely egy olyan férfiról szól, aki szeretne nagy nőcsábász lenni.

- A The Weinstein Company fogja forgalmazni az Untouchable című filmet, melyet Eric Toledano és Olivier Nakache rendez Francois Cluzet főszereplésével.

- Christian Slater, Adewale Akinnuoye-Agbaje és Holt McCallany csatlakoztak Sylvester Stallone és Walter Hill egyelőre cím nélküli thrillerjéhez, mely egy bérgyilkos és egy rendőr szövetségéről szól, hogy legyőzzék közös ellenségüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr964841863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.07.09. 16:12:52

Jól alakul a G.I. Joe 2 szereplőgárda :)
süti beállítások módosítása