Hírek röviden 07.08.

Címkék: hírekröviden

2011.07.08. 10:45

- Don Murphy producer azt nyilatkozta, hogy a Transformers 4 nem igazán reboot lesz, mivel a robotok maradnak, de a cél egy új trilógia beindítása új főszereplővel és rendezővel.

- Végül a Relativity Media fogja forgalmazni a Gerard Butler és Michelle Monaghan főszereplésével készült Machine Gun Preacher című filmet, melyet szeptember 23-án mutatnak be Amerikában.

- Úgy tűnik, hogy Neil Burger (Csúcshatás) rendezheti az Uncharted: Drake's Fortune-t, melyből pár hónapja kiszállt David O. Russell.

- Judd Apatow This Is Forty címmel tervez új vígjátékot készíteni, melyhez már le is szerződött Melissa McCarthy és Ryan Lee.

- A Sony fogja forgalmazni a Five Against the Bullet című filmet, melyben a produceristenség, Lorenzo di Bonaventura is részt vesz. A forgatókönyvet Alex Litvak fogja írni és a történet egy mexikói politikusra fókuszál, akinek miután egy drogkartell megöli az édesapját, felbérli a világ öt legjobb testőrét, hogy tisztítsák meg a várost a kábítószeresektől.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr414841853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása