Hírek röviden 07.06.

Címkék: hírekröviden

2011.07.06. 12:01

- Spike Lee rendezheti az Oldboy remake-et, mely egy olyan férfi bosszúhadjáratáról szól, akit elraboltak, majd 15 évre börtönbe került és ezalatt megölték a feleségét.

- Rupert Wyatt egy interjúban azt mondta, hogy szívesen elkészíteni George Orwell Állatfarm című regényének filmváltozatát Andy Serkisszel a főszerepben.

- Johnny Depp közel áll hozzá, hogy leszerződjön A Karib-tenger kalózai 5. részéhez, de ez aligha lep meg bárkit is, mivel a 4. rész épp a hétvégén lépte át az 1 milliárd dolláros álomhatárt.

- Elképzelhető, hogy Adam West, aki a '60-as években futó sorozatban játszotta Batmant, egy kis szerep erejéig fel fog tűnni a The Dark Knight Risesban, ugyanis látták őt Nottinghamben, a forgatás jelenlegi helyszínén.

- Michael Bay és Shia LaBeouf már korábban bejelentették, hogy számukra a Transformers 3 jelentette a búcsút a robotos franchise-tól, ám a nagy sikerre való tekintettel a stúdió természetesen szívesen készítene további filmeket. Tyrese Gibson úgy nyilatkozott, hogy szerinte esélyes, hogy az eddig producerként jelenlévő Steven Spielberg ülne be a rendezői székbe, az új főszereplő pedig Jason Statham lenne, aki így párja, Rosie Huntington-Whiteley oldalán szerepelhetne. A Transformers 3 egyébként IMAX rekordot döntött, ugyanis szerdai bemutatója óta 14 millió dollárt hozott 146 teremben.

- J.B. Smoove szerepelni fog Sacha Baron Cohen The Dictator című filmjében.

- Ving Rhames, Val Kilmer, Luke Goss és Rebecca Da Costa lesznek a Kevin Carraway rendezésében készülő Seven Below című thriller főszereplői.

- A The Gotham Group szerezte meg Marty Beckerman The Heming Way című könyvének megfilmesítési jogait, mely Ernest Hemingway életéről szól.

- Alicia Silverstone, John Turturro, Christopher Walken, Sharon Stone és Ebon Moss-Bachrach lesznek Marc Turtletaub Gods Behaving Badly című vígjátékának főszereplői.

- Clifton Collins Jr. és Wnedell Pierce csatlakoztak Jason Statham és Jennifer Lopez mellé a Parker című thriller stábjához, mely egy szigorú szabályok szerint élő tolvajról szól.

- Keri Russell és Bret McKenzie lesznek az elsőfilmes Jerusha Hess Austenland című alkotásának főszereplői, mely egy olyan nőről szól, aki megszállottan rajong Jane Austen könyveiért és azok világában él. Egy nyaralás során pedig közel kerül hozzá, hogy ezen álmai megvalósuljanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr894841838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása