Hírek röviden 06.29.

Címkék: hírekröviden

2011.06.29. 11:53

- A Paramount Pictures fogja forgalmazni Darren Aronofsky Noah című filmjét.

- Clint Eastwood Leonardo DiCapriót szeretné megnyerni az A Star Is Born remake főszerepére.

- A Lionsgate fogja forgalmazni Amerikában Kevin Smith Red State című thrillerjét, melyet október 19-én mutatnak majd be.

- Bryan Cranstonnal zajlanak tárgyalások Ben Affleck Argójának egyik szerepére.

- Darren Lemke fogja írni a Beasts of Burden forgatókönyvét.

- Mia Maestro csatlakozott a Savages stábjához és Benicio Del Toro feleségét fogja alakítani.

- Isaac Brockot kérték fel a Queens of Country című film zenéjének megírására. A történet középpontjában egy Jolene nevű country őrült lány áll, aki talál egy iPodot és meg van róla győződve, hogy a tulajdonosa az ő lelki társa. Elindul hát, hogy megkeresse őt és közben számtalan kalandba keveredik.

- Peter Facinelli a Facebookon jelentette be, hogy Whitey Bulgerről tervez életrajzi filmet készíteni producerként. Bulgert a '70-es-'80-as években 19 gyilkossággal vádolták meg, melyeket a maffia tagjaként követett el. 16 évnyi bujkálás után a múlt héten fogták el Kaliforniában.

- Scarlett Johansson lesz a Can a Song Save Your Life? című zenés film női főszereplője, melyet John Carney fog rendezni. A film egy tehetségkutató és egy fiatal énekes-zeneszerző lány szenvedélyes kapcsolatát mutatja be. A férfi főszerepre Jim Carrey és Mark Ruffalo a legesélyesebbek. Scarlett több dalt is elénekel majd a filmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr54841796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása