Steven Spielberg (Ryan közlegény megmentése, Világok harca, Tintin kalandjai - Az egyszarvú titka) rendezésében készült el Michael Morpurgo azonos címmel rendelkező könyvének feldolgozása, melyben Emily Watson, David Thewlis, Peter Mullan, Niels Arestrup, Tom Hiddleston, Jeremy Irvine, Benedict Cumberbatch és Toby Kebbell lesz látható főszerepben. Amerikai bemutató december 28-án, míg a hazai 2012. február 02-án esedékes!

A történet egy kis angol faluban és Európában játszódik az I. világháború alatt, egy Joey nevű ló és az őt gondozó Albert nevű fiú barátságát bemutatva. Miután erőszakkal elválasztják őket egymástól, a film a ló hihetetlen kalandjait mutatja be, és azt, hogy milyen hatással van azokra, akikkel találkozik: angol lovasokkal, német katonákkal és egy francia nagyapával és unokájával, majd a film érzelmi csúcspontja egy Isten háta mögötti helyen jön el.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr624841794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.06.29. 11:19:21

Részben a Hidalgo - A tűz óceánja című filmre emlékezet :)
süti beállítások módosítása