Hírek röviden 06.25.

Címkék: hírekröviden

2011.06.25. 14:17

- Egy szomorú hírrel kell kezdenünk, ugyanis tegnap 83 éves korában elhunyt Peter Falk, akit a legtöbben alighanem elsősorban Columbo felügyelőként ismertünk meg.

- A Universal 2013. május 24-re tűztek ki a Halálos iramban 6 (Fast & Furious 6) bemutatási dátumát. Chris Morgan már dolgozik a forgatókönyvön, illetve Justin Lin rendező és a főszereplők is visszatérnek.

- Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Aimee Teegarden és Austin Stowell lesznek az AWOL című film főszereplői, melynek középpontjában egy Vietnamban harcoló katona (Stowell) áll, akivel szakít barátnője (Teegarden), miközben ő távol van. Ezért úgy dönt, hogy legjobb barátjával (Hemsworth) lelép a seregből és visszamegy Amerikába, hogy visszahódítsa szíve hölgyét.

- Ed Helms lesz a True North című film főszereplője és egy idegenvezetőt fog alakítani, aki egyik indiai útján eltűnik és mindenki halottnak hiszi. Azonban életbe marad, bár kómába esik és plasztikai műtétet hajtanak végre, mert a repülőgép balesetben súlyos sérüléseket szenvedett. Két évvel később visszatér New Yorkba, hogy megpróbálja felvenni a kapcsolatot feleségével és fiával, akik a balesete előtt munkamániája miatt eltávolodtak tőle és nem állnak rá készen, hogy elfogadják, a férfi életben van.

- John Goodmannel zajlanak tárgyalások, hogy csatlakozzon a Ben Affleck rendezésében készülő Argo stábjához.

- Lily Cole és Sam Spruell leszerződtek a Snow White and the Huntsmanhez.

- A Warner Christopher Melonit szeretné megszerezni a Man of Steel egyik szerepére, ám ezt nem tudni, melyikre.

- Ben Barnes csatlakozott a The Seventh Son című film stábjához Jennifer Lawrence, Jeff Bridges, Alicia Vikander és Julianne Moore mellé. Barnes Sam Claflintől veszi át Tom karakterét, aki Bridges karakterétől tanul ördögűzést.

- A Universal 2013. június 28-ra tűzte ki a Ryan Reynolds és Jeff Bridges főszereplésével készülő R.I.P.D. premierjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr604841760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_183753 2011.06.26. 15:29:48

Bocsi, hogy beleszólok, de Alex Pettyfer nem fog játszani a The Seventh Son-ban. Eredetileg övé lett volna Tom szerepe, de visszautasította.

Ismeretlen_149418 2011.06.26. 23:16:53

@ElsieG: köszi, javítom akkor. Movieweben így írták, hogy Clafliné lett volna Tom és tőle veszi most át Barnes, Pettyfert pedig továbbra is a szereplők közé sorolták.
süti beállítások módosítása