Hírek röviden 06.24.

Címkék: hírekröviden

2011.06.24. 11:24

- Rob Cohen fogja rendezni a Bullet Run című akció-drámát Andrew Hilton forgatókönyve alapján. A történet egy elit osztag vezetőjéről szól, aki miután lányát megölik, elindul, hogy bosszút álljon a gyilkoson. Az akció azonban rosszul sül el, és volt CIA-ügynök feleségével végül célpontjukat kell megvédeniük és le kell rázniuk a nyomukban lévő fegyvereseket.

- Julia Ormond is csatlakozott a Man of Steel stábjához, és Kal-El anyját, Larát fogja alakítani.

- Az amerikaiak a Verdák 2 előtt láthatják a Brave első rövid előzetesét, valamint egy pár perces részletet Az oroszlánkirály 3D-s változatából.

- Zajlik a The Silver Linings Playbook szereplőválogatása, és David O. Russellék jelenleg épp a női főszereplőt keresik Mark Wahlberg mellé. A jelöltek: Elizabeth Banks, Olivia Wilde, Kirsten Dunst, Blake Lively, Rooney Mara, Rachel McAdams és Andrea Riseborough.

- Végül mégsem Michael Fassbender, hanem az X-Men: Az elsőkbeli szereplőtársa, James McAvoy lesz Danny Boyle Trance című filmjének főszereplője.

- Ryan Gosling lesz az Only God Forgives című dráma főszereplője, melyen a Drive után ismét együtt dolgozhat Nicolas Winding Refn rendezővel. Gosling egy Julian nevű bűnözőt fog alakítani, aki drogcsempészettel foglalkozik egy edzőteremben. Bár bűntársai tisztelik őt, mégis úgy érzi, ideje lenne kiszállnia. Miután megismerkedik egy rendőrrel, hasmarosan anyjával kell szembenéznie.

- Seth Gordon fogja rendezni a Háborús játékok (War Games) című 1983-as film remake-jét és a forgatókönyvet is ő maga fogja írni. Az eredeti film egy fiatal számítógépes zseniről szól, aki megtalálja a módját, hogy behatoljon a kormány rendszerébe.

- Don Cheadle egy interjúban azt nyilatkozta, hogy várhatóan február környékén állnak neki a Vasember 3 munkálatainak és a War Machine spin-off is megvalósul majd valamikor, legalábbis ő továbbra is készen áll rá. Hozzátette, hogy bár szerződése van a The Avengers filmekre, az első részben nem fog szerepelni, aminek örül is, mert ráfér a pihenés.

- Ryan Page és Christopher Pomerenke fogják rendezni a Hayden Lake című filmet, mely egy csónakbaleset igaz történetét meséli el, amely örökre megváltoztatta egy fiatal lány életét.

- Tom Wilkinson csatlakozott a Lone Ranger stábjához és egy iparmágnást alakíthat.

- A Relativity Media 2012. február 17-re tűzte ki az Act of Valor című thriller premierjét, amely egy elit tengerészgyalogos egységről szól.

- Emma Thompson írhatja az Annie remake forgatókönyvét, melynek főszerepét Will Smith lánya, Willow fogja alakítani.

- Rumer Willis, Dominic Purcell és Billy Zane csatlakoztak a The Ganzfeld Experiment stábjához. A történet öt piszchológia szakos hallgatóról szól, akik nyomozásba kezdenek.

- Bill Pohlad és John Wells Brian Wilsonról, a The Beach Boys énekeséről terveznek életrajzi filmet készíteni. A forgatókönyvet Oren Moverman fogja írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr644841753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása