Hírek röviden 06.18.

Címkék: hírekröviden

2011.06.18. 11:50

- Ben Affleck fogja rendezni a Tell No One-t, mely a Ne le dis á personne (Senkinek egy szót se) című film remake-je lesz. A történet egy gyerekorvosról szól, akinek felesége egy séta közben eltűnik. Miután a nőt halottnak nyilvánítják, a férjet gyanúsítják a meggyilkolásával, de végül kiderül, hogy egy nemrég elfogott sorozatgyilkos tette. Hamarosan azonban újabb halálesetek történnek, így ismét a doki válik gyanúsítottá, aki közben rájön, hogy felesége talán még mindig életben van.

- Sean Penn rendezheti a The Comedian című filmet, melynek főszerepére Robert De Niro szerződött le. Az Art Linson és Jeffrey Ross forgatókönyve alapján készülő alkotás egy idősödő, megkeseredett komikusról szól.

- Amerikában a Relativity Media fogja forgalmazni Steven Soderbergh Haywire című filmjét, melynek premierdátumát 2012. január 20-ra tűzték ki.

- Tim Burton távozása után David O. Russell tűnik a legesélyesebbnek a disneys Maleficent rendezői posztjára, de a hírek szerint a stúdió több direktornak is tett ajánlatot.

- Hugh Jackman lesz a Tom Hooper (A király beszéde) rendezésében készülő A nyomorultak musical adaptáció egyik főszereplője.

- Judd Apatow és Paul Feig Melissa McCarthyt és Jon Hammot szeretnék új vígjátékuk főszereplőinek.

- Kate Winslet és Josh Brolin lesznek a Jason Reitman rendezésében készülő Labor Day főszereplői. A film egy szökött fegyencről szól, aki egy elvált anyánál és fiánál bújik el.

- Szintén Reitmannal kapcsolatos hír, hogy újraírja a Steve Carell főszereplésével készülő Burt Wonderstone forgatókönyvét.

- Végre címet kapott Paul Thomas Anderson filmje, így mostantól The Masterként utalhatunk rá.

- Bár csak október 14-én jelenik meg Nicholas Sparks The Best of Me című regénye, a Warner máris lecsapott a megfilmesítési jogokra.

- A Warner szerezte meg David Dobkin Arthur and Lancelot című forgatókönyvét, mely Artúr király és Sir Lancelot történeteinek modernizált változata lesz.

- Kevin Connolly úgy döntött, a Törtetők befejezése után átáll a kamera túloldalára, és Kevin "Kimbo" Slice harcművészről fog életrajzi filmet készíteni, melyhez magát Kimbót szeretné megnyerni főszereplőnek. Splice az első YouTube-os hírességek egyike, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy feltette az internetre a kertjében felvett verekedéseit.

- A Warner felkérte Peter O'Brient, hogy írja újra a Line of Sight című film forgatókönyvét. A film egy elit kommandós csapatról szól, akiknek egy világméretű fenyegetés közepette kell elszállítaniuk egy nagyon értékes szállítmányt.

- Zoe Saldana lesz az Infinitely Polar Bear női főszereplője Mark Ruffalo oldalán. A film producere J.J. Abrams.

- Simon Kinberg fogja írni az Ouija forgatókönyvét, mely alapján McG rendezi majd meg a filmet. Premier 2012. november 9-én.

- A Gotti film címe Gotti: In the Shadow of My Fatherre változott.

- A Sony fogja forgalmazni az A Dangerous Method című filmet, melynek főszerepében Viggo Mortensent, Vincent Casselt, Michael Fassbendert és Keira Knightleyt láthatjuk.

- Ben Mendelsohn csatlakozott a The Place Beyond the Pines stábjához.

- Jövő héten kezdődik a Finding Joy forgatása, mely Carlo De Rosa első rendezése lesz Josh Cooke és Liane Balaban. A történet középpontjában egy író áll, aki családjával hazaköltözik, miután minden pénzük elfogy. A dolgok azonban nem várt fordulatot vesznek, miután a lelkes és fiatal Joy felkeresi őt, hogy írjon meg neki egy gyászjelentést.

- Lasse Hallström fogja rendezni a Safe Haven című filmet, melynek alapját Nicholas Sparks regénye képezi. A történet egy nőről szól, aki múltja elől Észak-Karolinába költözik, ahol beleszeret egy özvegy férfibe, aki segít neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr124841711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci21 2011.06.19. 14:36:06

Ennek az Oujiaának van valami köze az oujia táblához?az jó lenne :)

Ismeretlen_111223 2011.06.19. 14:40:27

[Laci21](#11416053) aham, korábban volt egy ilyen hírünk is: Az Elrabolva (Taken) rendezője, Pierre Morel következő projektje a Universal Pictures számára az Ouija (amerikai bemutató: 2012. november 9.) táblás játék alapján készülő mozifilm lehet (esélyes még Sylvain White, Scott Stewart és John Moore is), mely Adam Horowitz (Lost) és Edward Kitsiswere (Tron Legacy) forgatókönyve alapján fog megvalósulni, Michael Bay produceri felügyelete alatt. Amit tudni érdemes, hogy olyasmi lesz a mozi, mint A nemzet aranya (National Treasure). :)

Laci21 2011.06.19. 17:08:47

Kösz, hogy beillesztetted a hírt! kíváncsi leszek rá!
süti beállítások módosítása