Hírek röviden 06.12.

Címkék: hírekröviden

2011.06.12. 19:14

- Jeremy Renner lesz a Slingshot című igaz történet alapján készülő versenyzős dráma főszereplője és egyben producere is. A film Bill Caswell elképesztő történetét meséli el, aki mindössze 500 dollárért vett a neten egy régi BMW-t, mellyel végül megnyerte Mexikóban a rally bajnokságot.

- Sung Kang leszerződött Sylvester Stallone mellé egy egyelőre cím nélküli akciófilmhez, amely egyébként a korábban Headshot címen futott projekttel egyenlő, melyről legutóbb akkor lehetett hallani, amikor Thomas Jane-t kitették a stábból, mert fehér bőrű és így nem lennének elég jó páros Slyjal. Bár hivatalosan nem erősítették meg, de valószínű, hogy Kang éppen Jane helyére érkezett.

- Tom Hanks következő filmje a Major Matt Mason című sci-fi lesz, melynek producere, főszereplője és forgatókönyvírója lesz egy személyben. A rendezői posztra pedig Robert Zemeckist szeretné megnyerni, akivel már dolgoztak együtt a Számkivetett című filmen. A film alapját egy 1966-ban megjelent Mattel akciófigura adja, egy űrhajós, aki a Holdon él és dolgozik. Mason és háromtagú legénysége összefognak az űrlény Lazer kapitánnyal, hogy együtt legyőzzék az őket fenyegető idegeneket.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr344841662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.06.12. 23:43:34

Renner pályája egyre jobban beindulni látszik :)
süti beállítások módosítása