Hírek röviden 06.11.

Címkék: hírekröviden

2011.06.11. 13:51

- Pierce Brosnan és Chace Crawford lesznek a The House Gun főszereplői és egy apa-fia párost fognak alakítani. A történet egy dél-afrikai családról szól, akiknek fiát (Crawford) gyilkosság vádjával letartóztatják. Apja (Brosnan) meg van győződve ártatlanságáról, ezért felfogad egy ügyvédet, hogy segítségével kihozhassa fiát.

- Stephen Fry elkészült a Digger forgatókönyvével, mely az1955-ös The Dam Busters remake-je lesz. A II. világháború idején játszódó film egy brit hadiflottáról, a RAFD 617-es egységről szól, melynek vezetője Guy Gibson volt, akinek fekete labrador retrieverje, Nigger a csapat kabalája lett.

- A Gotti: Three Generations után a The Humbling című filmen is együtt fog dolgozni Barry Levinson rendező és Al Pacino. Levinson, Buck Henry és Michael Zebede már írják a forgatókönyvet, mely egy olyan férfiről szól, aki visszavonul New York melletti farmjára és különböző nőkkel jön össze.

- Anne Hathaway igencsak elszabadult a The Dark Knight Rises forgatásán, ugyanis nemrég egy kaszkadőrt sebesített meg, miután pisztolya végét túl erősen nyomta oda a szeméhez, most pedig a macskanős jelmeze szakadt szét egy harcjelenet közben.

- Elodie Young csatlakozott a G.I. Joe 2 stábjához és egy Jinx nevű karaktert alakít majd.

- Mark Romanek neve lekerült a The Wolverine lehetséges rendezőinek listájáról, így már biztos, hogy nem ő ül bele a rendezői székbe.

- Megkezdődtek Warren Beaty 1990-es Dick Tracy című filmje második részének előkészületi munkálatai, de még nem biztos, hogy lesz is valami belőle.

- A Screen gems július 29-re tűzte ki az Attack the Block amerikai premierdátumát.

- Damián Bichir csatlakozott Oliver Stone Savages című filmjének stábjához.

- Anthony Mackie leszerződött a The Gangster Squad című filmhez.

- Marc Haimes írja a Trollhunter remake forgatókönyvét, melyet producerként CHris Columbus felügyel.

- Adam Scott a My Mother's Curse és a See Girl Run című filmhez is leszerződött.

- James Badge Dale is szerepelni fog a World War Z című filmben és Brad Pitt karakterének jó barátját fogja alakítani.

- Alan Arkin szerződött le elsőként a Ben Affleck rendezésében készülő Argo című filmhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr844841659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása