Hírek röviden 06.10.

Címkék: hírekröviden

2011.06.10. 13:28

- A Sony John Hlavint kérte fel, hogy írja meg a Risk forgatókönyvét, mely a népszerű Hasbro játék alapján egy akció-thriller lesz.

- A Lost egyik alkotója, Damon Lindelof egy 1952 című sci-fi forgatókönyvén dolgozik a Disney számára, jobban mondva, majd csak akkor kezd hozzá, miután elkészültek a Star Trek 2 szkriptjével.

- Smin Pegg egy interjúban elmondta, hogy Nick Frosttal már dolgoznak a The World's End című film forgatókönyvén, melyben a főszerepeket is ők alakítják majd, a rendező pedig Edgar Wright lesz. Pegg reméli, hogy a Star Trek 2 előtt sikerül megírniuk a szkriptet.

- Amennyiben a Warnernek nem sikerül rendeznie a dolgot Mike Tyson tetoválójával, elképzelhető, hogy a DVD-re digitális megoldással megváltoztatják Stu tetoválását.

- Angelina Jolie lehet a The Silver Linings Playbook női főszereplője Mark Wahlberg oldalán. A rendezői székben David O. Russell foglal majd helyet.

- Jason Batemannel zajlanak tárgyalások, hogy Vince Vaughn mellett ő legyen a The Insane Laws című vígjáték főszereplője. Amennyiben ez sikerül, két jó barátot alakíthatnak, akiknek gyerekei beleszeretnek egymásba.

- Diego Luna csatlakozott az Elysium stábjához, és Matt Damon karakterének legjobb barátját, Juliót fogja alakítani.

- Rowan Joffe fogja írni a WikiLeaks film forgatókönyvét, mely alapján Charles Ferguson rendezi majd meg az alkotást.

- Kitűzték, illetve megváltoztatták néhány film premierdátumát: Looper - 2012. szeptember 28, Lockout - 2012. április 13, Playing the Field - 2012. március 9, Anonymous - 2011. október 28.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr364841645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.06.10. 19:25:43

Looper című filmre kíváncsi leszek!
süti beállítások módosítása