Hírek röviden 06.09.

Címkék: hírekröviden

2011.06.09. 14:33

2011. június 09., csütörtöktől a mozikban:

  1. A pap - Háború a vámpírok ellen 3D (Priest)
  2. Koszorúslányok (Bridesmaids)
  3. Gianni és a nők (Gianni e le donne/The Salt of Life)
  4. Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) - Janus

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11972545_a86d94bbda37e4c783cff80db62237bf_l.jpg

- Edward Zwick fogja rendezni az American Assassin című filmet, melynek forgatókönyvét is ő írta Marshall Herskovitzcal. A film Mitch Rapp CIA ügynökről fog szólni, aki mielőtt a testület tagjává vált volna, tehetséges főiskolai sportoló volt, ám miután egy sérülés tönkretette a karrierjét, jelentkezett egy titkos műveletek elvégzésére kiképző programba.

- Zach Galifianakis elmondta, hogy a Másnaposok III-ban lesz egy olyan jelenet, amelyben Alan megszökik egy elmegyógyintézetből a srácok segítségével.

- John Krasinski csatlakozott Matt Damon mellé a Father Daughter Time: A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses stábjához, melynek lehetséges, hogy a rendezését is Damon fogja végezni.

- Valószínűleg Matthew Goode lesz a Stoker főszereplője, bár korábban Colin Firth, James Franco, Michael Fassbender és Joel Edgerton neve is felmerült.

- A Maersk Alabama lehet Paul Greengrass rendező következő filmje, melynek főszerepét Tom Hanks fogja alakítani.

- Jesse Eisenberg lesz a Louis Letterier rendezésében készülő Now You See Me főszereplője.

- Szeptember 23-án kerül az amerikai mozikba Jason Statham The Killer Elite című filmje.

- Mark Wahlberg egy interjúban ismét megemlítette, hogy lesz második része A harcosnak (The Fighter), de semmi konkrétumot nem árult el.

- Roland Emmerich rendezheti az Asteroids című filmet, mely egy igencsak testhez álló munka lenne neki, mivel egy a Föld megsemmisítése után játszódó katasztrófafilmről van szó, melyben a túlélők egy aszteroidában próbálnak boldogulni egy idegen bolygóról származó fajjal, akikről hamarosan kiderül, hogy valójában az ellenségeik.

- Kapaszkodjunk meg: élőszereplős film készül Thomas, a gőzmozdony kalandjaiból, melyhez már meg is szerezték Shane Acker rendezőt.

- Az MGM megszerezte a Punk Farm című gyerekkönyv megfilmesítési jogait, melyből David Silverman rendező vezetésével terveznek animációs filmet készíteni. A történet öt farmon élő állatról szól, akik rockzenekart alapítanak.

- A Universal úgy döntött, mégsem a tavalyi Benicio Del Toro féle A farkasember kap folytatást, hanem inkább rebootolják a történetet a klasszikus, 1941-es horrorfilm alapján. A projekt jelenleg Werewolf (Vérfarkas) címen fut.

- Bryce Dallas Howard jelenleg épp első babáját várja, de azért a filmezéssel sem hagyott fel, sőt, úgy döntött, rendezőként is kipróbálja magát. Első munkája a Project Imagin8ion című rövidfilm lesz, majd ezt követi a The Originals című dráma.

- Mark és Jay Duplass elkészítettek egy Pitchfork című forgatókönyvet, mely egy középkorú anyáról szól, aki rocker fia autóbalesetben bekövetkezett halála után felkeresi azt a netes bloggert, aki együtt üzletelt a sráccal, hogy bosszút álljon rajta. Legnagyobb megdöbbenésére azonban kiderül, hogy a fiú csak egy kamasz. Az anya szerepére Susan Sarandon, a bloggerére pedig Jonah Hill a legesélyesebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr44841637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.06.09. 16:08:00

Statham csak két filmmel jön az éven? Beteg? :D
süti beállítások módosítása