Hírek röviden 06.08.

Címkék: hírekröviden

2011.06.08. 13:54

- David DiGilio fogja írni a Tron: Örökség folytatásának forgatókönyvét.

- Carly Craig csatlakozott a The Three Stooges stábjához, így az Elhajlási engedély után ismét együtt dolgozhat a Farrelly testvérekkel.

- Chris Evans az MTV-nek adott interjújában nagyon lelkesen mesélt a The Avengers forgatásáról, melyben az tetszik neki a legjobban, hogy egyszerre több másik szuperhőssel szerepelhet együtt. Joss Whedonról elmondta, hogy nagyon jó vele dolgozni és remek munkát végez.

- Kodi Smit-McPhee lehet Benvolio a Rómeó és Júliában.

- Michael Pena szerepelni fog a The Gangster Squadban.

- Corbin Bernsen csatlakozott a Lay the Favorite stábjához Bruce Willis és Justin Timberlake mellé.

- Az Egyesült Királyságban betiltották a Human Centipede II bemutatását és DVD-megjelenését, és jelenleg azt sem tudni, hogy Amerikában mikor lesz látható a film.

- Shia LaBeouf egy interjúban azt mondta, hogy szerinte hamarosan megkezdődhetnek az Indiana Jones 5 munkálatai, ugyanis nemrég beszélt Harrison Forddal, aki már elkezdett edzeni a szerepre.

- Thomas McCarthy fogja írni a Home Movies forgatókönyvét, mely egy olyan férfiről szól, aki házi videói segítségével meg tudja változtatni a vele történt eseményeket.

- Paul Feig és Judd Apatow a Koszorúslányok után ismét közös filmen munkálkodik, melyet Feig fog írni és rendezni, míg Apatow a producer lesz. A hírek szerint egy nem szokványos szerelmi történetről van szó, illetve a siker miatt valószínűleg a Koszorúslányok második része is elkészülhet majd.

- A FOX felkérte Christian Magalhaestet és Bob Snowt, hogy írják meg az animációs King Kong reboot forgatókönyvét.

- Antoine Faqua fogja rendezni az Eminem főszereplésével készül Southpaw című filmet, mely egy bokszolóról szól, akinek bár magánélete romokban hever, harcba száll a bajnoki címért.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Leonardo DiCaprio lesz a Quentin Tarantino rendezésében készülő Django Unchained fő gonosza és egy Calvin Candie nevű földbirtokost fog alakítani, akinek kedvenc szórakozása a rabszolganők zaklatása és a férfi rabszolgák élet-halál küzdelmei. A címszerepre Will Smitht szeretnék megszerezni, de amennyiben ez nem jönne össze, Tarantino már találkozott Idris Elbával is. Christoph Waltz Django német mentorát fogja alakítani, Samuel L. Jackson pedig Candie jobb kezét, akivel együtt nőttek fel, így ezt a két színész közti korkülönbség miatt érdekes lesz megoldani.

- Josh Appelbaum és André Enemc fogják írni a paramountos Teenage Mutant Ninja Turtles forgatókönyvét.

- Brad Caleb vetheti papírra a Daredevil reboot szkriptjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr54841627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.06.08. 14:54:07

Indiana Jones 5-re kíváncsi leszek,ideje lenne már valami hír :)

LG 2011.06.09. 15:53:12

Vagyunk még így egy páran... :)
süti beállítások módosítása