Hírek röviden 06.07.

Címkék: hírekröviden

2011.06.07. 13:53

- Bár Arnold Schwarzenegger magánéleti problémái miatt egyelőre még vár a filmes visszatéréssel, a Terminátor 5 dolgai nem álltak le és a hírek szerint a stúdió Paul Walkert szeretné megnyerni Kyle Reese szerepére.

- Dwayne Johnson lehet Roadblock a G.I. Joe 2-ben, míg szinte biztosra vehető, hogy Channing Tatum visszatér Duke szerepében.

- Bár hivatalosan még mindig 2012. június 29-re van kitűzve a Star Trek 2 bemutatási dátuma, egyre inkább úgy tűnik, hogy ezt nem sikerül tartani.

- Phil Hay és Matt Manfredi (A titánok harca) már dolgoznak a 2007-es Big Man Japan remake forgatókönyvén.

- Robert Zemeckis fogja rendezni a Flight című filmet a Paramount számára. A számkivetett óta ez lesz az első nemanimációs rendezése.

- Madisen Beaty csatlakozott Paul Thomas Anderson cím nélküli filmjének stábjához.

- A Sony felkérte Kurt Wimmert, hogy kezdje el írni a Salt 2. részének forgatókönyvét.

- Sam Worthington lesz egy egyelőre cím nélküli warneres sci-fi főszereplője, melynek forgatókönyvén Aaron Guzikowski munkálkodik.

- Beindultak Doug Liman Luna című sci-fijének munkálatai, méghozzá a Paramount égisze alatt, bár korábban a DreamWorksé volt a projekt. Jelenleg a megfelelő főszereplőt keresik és olyan nevek merültek fel a szereppel kapcsolatban, mint Bradley Cooper, Chris Evans és Andrew Garfield.

- Al Pacino lehet az Imagine című film főszereplője, melyhez korábban Steve Carell is leszerződött, de ő végül egyéb elfoglaltságai miatt kiszállni kényszerült a projektből. Pacino egy rocksztárt alakíthat, aki egy levelet talál, melyet maga John Lennon írt neki.

- Olivia Munn szerződött le Paul Schneider mellé a The Baby Maker című vígjátékhoz, mely egy olyan házaspárról szól, akiknek nem lehet gyerekük, ezért a férj úgy dönt, néhány barátjával kirabolják azt a spermabankot, ahol fiatalkorában mintát adott.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr384841622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása