Hírek röviden 06.04.

Címkék: hírekröviden

2011.06.04. 12:18

- Bryan Singer egy interjúban azt mondta, hogy a Jack the Giant Killer nem teljesen arról fog szólni, mint az alapját képező Babszem Jankó című mese, hanem egy kicsit magasabb szintre emelik a sztorit.

- Az X-Men: Az elsők 3,4 milliót hozott Amerikában az éjféli vetítéseken.

- Wayne Kramer fogja írni és rendezni az Ecstasia című sci-fit, mely egy olyan jövőben játszódik, ahol nem létezik a szerelem, de pénzért meg lehet venni egy ahhoz hasonlatos szolgáltatást.

- Patricia Arquette és Kacey Barnfield lesznek a Glutton című film főszereplői, melyet Patricia öccse, David fog rendezni. A 3D-s horror egy több száz kilós, ágyhoz kötött férfiről (Abraham Benrubi) szól, akinek húga (Patricia Arquette) viseli gondját, Barnfield pedig a férfi egyetlen barátját, egy vak szomszédot fog alakítani.

- Saoirse Ronan, Kelly MacDonald, Matthew Macfadyen, Olivia Williams, Andrea Riseborough és Domhnall Gleeson is leszerződtek az Anna Karenina stábjához Jude Law és Keira Knightley mellé. A filmet Joe Wright fogja rendezni Tom Stoppard forgatókönyve alapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr954841603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása