Hírek röviden 06.03.

Címkék: hírekröviden

2011.06.03. 13:07

- A Paramount szerezte meg egy netes képregénysorozat, a New Kid megfilmesítési jogait és egy animációs filmet terveznek készíteni belőle. Gary Whitta (Éli könyve) már dolgozik is a forgatókönyvön, mely egy fiatal fiúról fog szólni, aki egyedüli emberként bekerül egy űrlényekkel teli iskolába.

- A The Mighty című DC képregény is a Paramounthoz került, bár itt még se forgatókönyvíró, se rendező nincs. A történet középpontjában egy Alpha-One nevű szuperlény áll, aki mindig a jó ügyért harcolt, ám amikor felbukkan egy Gabriel Cole nevű rendőr, akinek gyerekkorában megmentette az életet, egy átlagember és egy szuperhős harca bontakozik ki.

- Craig Brwer fogja írni és rendezni az új Tarzan remake-et.

- A The Amazing Spider-Mannek és a Ghost Rider: Spirit of Vengeance-nek is lesz egy standja a július 21-24 között megrendezésre kerülő Comic-Conon, így biztos érkeznek majd érdekességek a filmek háza tájáról.

- A Platinum Studios szerezte meg az Alien at Large című képregény megfilmesítési jogait, amely egy kétbalkezes bolygóközi követről szól, akinek meg kell mentenie a Földet, miután érkezésével magára vonja a földönkívüliek haragját.

- Olivia Wilde, J.K. Simmons, Ben Barnes és John Hannah csatlakoztak a The Words stábjához.

- Matt Dillon, Brendan Fraser és Craig Robinson is leszerződött William H. Macy mellé a Freaky Deaky című filmhez, melyet Charles Matthau fog rendezni.

- Az elsőfilmes Don Scardino fogja rendezni a Steve Carell főszereplésével készülő Burt Wonderstone című filmet.

- Alison Brie, Lizzy Caplan, Martin Starr és Geoffrey Arend lesznek a Save the Date főszereplői, mely két nővérről szól, akik közül az egyik teljesen bizonytalan a jövőjét illetően, a másiknak viszont határozott elképzelései vannak és készen áll rá, hogy elkötelezze magát.

- Dean DeBlois író-rendezdte elkezdte írni az Így neveld a sárkányodat 2 forgatókönyvét. Premier majd csak 2014. június 20-án.

- Chuck Hittinger is fel fog tűnni az American Reunionban.

- 2012. november 9-én kerül mozikba a Bond 23, de egyes hírek szerint Angliában és Írországban már két héttel korábban bemutatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr614841596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása